Başbakan, Hatay'daki Harekat Merkezi'nde
Saat: 17:35

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'nın 16. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne giderek operasyonla ilgili bilgi aldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 16. gününde operasyonlar sürüyor.
BAŞBAKAN YILDIRIM HAREKAT MERKEZİNDE
Başbakan Binali Yıldırım Hatay'daki harekat merkezinde, Afrin Harekatı'na ilişkin olarak bilgi aldı. Başbakan Yıldırım, "Kahraman askerimize, polisimize, jandarmamıza dua ediyorum. İşiniz kolay değil ama Türkiye Cumhuriyeti tarihine baktığımız zaman bundan çok daha zor şartlarda memleketin istiklalini ecdadımız nasıl korudu. Bize bu cennet vatanı emanet ettiyse, biz de elimizdeki bu imkan ve kabiliyetlerle daha fazlasını yapacağız. Milletimizin geleceği için bu görevi seve seve, yorulamak nedir düşünmeden yapıyorsunuz. Hepinizi yürekten kutluyorum. Cumhurbaşkanımızın özellikle sizlere selamları var. İnanırsanız, başarırsınız." diye konuştu.
Harekat merkezinde, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ve diğer askeri yetkililerden bilgi alan Yıldırım'a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Hatay Valisi Erdal Ata da eşlik etti.