A24.com.tr » medya » Bamsı Beyrek filmi nerede çekildi | Bamsı Bayrak filmi konusu ve oyuncuları

Bamsı Beyrek filmi nerede çekildi | Bamsı Bayrak filmi konusu ve oyuncuları

Bamsı Beyrek filmi nerede çekildi | Bamsı Bayrak filmi konusu ve oyuncuları

TV8 ekranında yayınlanan Bamsı Beyrek filmi izleyicilerin ilgisini çekti. Peki Bamsı Beyrek nerede çekildi? Bamsı Beyrek filminin konusu ne? İşte filmin oyuncu kadrosu...

Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Deniz Baysal, Korhan Herduran, Şahin Irmak, Cengiz Bozkurt, Eda Ece, Devrim Yakut, Necip Memili, Öznur Serçeler, Zafer Algöz, Arzu Oruç gibi birçok başarılı oyuncu bulunuyor. Geniş ve sevilen oyuncu kadrosuna sahip olan filmdeki hikaye Türk klasiği olan Dede Korkut Masalları'ndan yola çıkılarak ekrana uyarlandı. Güldürü odaklı bir film olan Bamsı Beyrek görüntü yönetmeni olarak Serdar Özdemir görev aldı.

BAMSI BEYREK FİLMİNİN KONUSU

Yıllar evvel, Oğuz Beyleri bir aradayken Büre Han oğlu olmadığı için içlenir. Beyler, Büre’nin oğlu olması için dua eder. Bayındır Han da bir kız çocuk istediğini söyler. Bunun üzerine Beyler, onun da kızı olması için dua ederler. Çok mutlu olan Bayındır Han, eğer duaları kabul olur da bir kız evlada olursa onu Büre’nin oğluna vereceğini söyler. Böylece Bamsı ve Banu Çiçek’in beşikleri kertilir. Aradan geçen 20 yılın sonunda bu iki genç karşılaşırlar. Birbirlerine aşık olan Bamsı ve Banu Çiçek evlenmeye karar verirler. Fakat, Bamsı’nın kıskanç arkadaşı Yaltacık’ın genç çiftin mutluluğunu perdeleyecek sinsi planları vardır.

Filmin süresi 135 dakika.

BAMSI BEYREK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

BKM imzasıyla seyirciyle buluşturulan Bamsı Beyrek filminin çekimleri İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde ve İzmit (Kocaeli) şehrinin Seka Kağıt Fabrikası'ndaki film stüdyolarında gerçekleştirildi.  

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!