A24.com.tr » ajanda » Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm full hd izle

Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm full hd izle

Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm full hd izle

Kanal D'nin yeni dizisi Azize ilk bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Azize'nin 1. bölümünü merak edenler ise internette araştırmaya başladılar. Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm full hd izle

Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm full hd izle | Kanal D ekranlarına iddialı bir dizi başladı. Sosyal medyada çok kısa sürede en çok konuşulanlar arasına giren Kanal D'nin yeni dizisi Azize, izleyenlerden tam not aldı. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in yer aldığı, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk'ün oturduğu, dizinin senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme alıyor. Azize dizisinin ilk bölümünü kaçıranlar veya tekrardan izlemek isteyenler araştırmaya başladılar. 

AZİZE İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

AZİZE İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize, tüm masumiyeti ile suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, genç bir hemşiredir. Mahkûmların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur. Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır. Katilin amacı Balkan'ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal'a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

Böylece suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya giriyor gibi görünmektedir ama Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı vardır.

YORUMLAR
  Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!
Estetik operasyon geçiren ünlülerin eski ve yeni halleri nasıl? Kim ne estetik yaptırdı? Gözlerinize inanamayacağınız karelerle ünlü isimler!