A24.com.tr » dizi haber » Aşk Ağlatır 6. bölüm izle | son bölüm izle | Aşk Ağlatır 7. bölüm fragmanı izle

Aşk Ağlatır 6. bölüm izle | son bölüm izle | Aşk Ağlatır 7. bölüm fragmanı izle

Aşk Ağlatır 6. bölüm izle | son bölüm izle | Aşk Ağlatır 7. bölüm fragmanı izle

Show TV'nin bu sezon başlayayan ve ilk 5 bölümüyle büyük bir beğeni toplayan dizisi Aşk Ağlatır 6. bölüm ve 7. bölüm ilk sahne haberimizin detaylarında...

Show TV'de başladığı günden beri izleyicisini ekran karşısına kitlemeyi başaran ve pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan Aşk Ağlatır dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizinin yapımcılığını ise MF Yapım üstleniyor. Kısa sürede kendi izleyeci kitlesi oluşturan Aşk Ağlatır dizisinin 6. bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyen internette araştırmaya başladılar. Aşk Ağlatır'ın 6. bölümü ve 7. bölüm ilk sahnesi haberimizin detaylarında mevcuttur.

Aşk Ağlatır 7. bölüm ilk sahne

Aşk Ağlatır’ın 6. Bölümünde;

Nalân ve Mert’in öpüştüklerini gören Ada, Nalân’la yüzleşir. Nalân, Ada’nın gördüklerini Yusuf’a anlatmasına engel olmaya çalışır. Ada Yusuf’a bu gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalırken kötü bir sürpriz onu beklemektedir; Mustafa, İstanbul’a gelmiştir. Diğer yanda Nihal ve Yıldırım, Ada’nın geçmişiyle ilgili çok önemli bir sırrı fark eder. Yıldırım, Ada’ya kim olduğunu söyleme kararı alır. Yusuf ise kalbine daha fazla söz geçiremeyeceğini anlar, Nalân’dan ayrılıp Ada’yla birlikte olmaya karar verir. Ancak Ada’yla konuşmaya giderken beklemediği bir görüntü karşısında şok olur.

AŞK AĞLATIR 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)