A24.com.tr » dizi haber » Aşk Ağlatır 5. bölüm izle | Aşk Ağlatır son bölüm izle show tv

Aşk Ağlatır 5. bölüm izle | Aşk Ağlatır son bölüm izle show tv

Aşk Ağlatır 5. bölüm izle | Aşk Ağlatır son bölüm izle show tv

Show TV'nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır, bu akşam 5. bölümüyle ekrandaydı. Aşk Ağlatır 5. bölümü izlemek isteyenler, son bölüm tekrarını ve 6. yeni bölüm fragmanını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Aşk Ağlatır son bölüm izle | Show TV'de ekrana gelen Aşk Ağlatır dizisi son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizi 6 Ekim Pazar akşamı 5. bölümüyle ekrandaydı. Peki Aşk Ağlatır 5. son bölümde neler oldu? Aşk Ağlatır 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Ağlatır 5. bölüm izlemek isteyenler dizinin tekrarını haberimizdeki bağlantıdan takip edebilir.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Nalân’ın intihar ettiğini düşünen Yusuf onu bırakamayacağını Ada’ya söylemek zorundadır. Ada Yusuf’u anlayışla karşılar. Ama ayrılık ikisi için de çok zordur. Rüzgâr bu zor anlarında Ada’nın yanında yer alır. Ada ve Yusuf birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalar da kader onları sık sık bir araya getirir. Bu durum Nalân’ın Ada’yı uzaklaştırmak için dayısıyla konuşma yapmasına sebep olur.

Çiçek bir iş için Nalân’ın elbiselerinden birini gizlice alır. Ancak Nalân’ın durumu anlaması pansiyonda büyük gerginliğe sebep olur. Diğer taraftan Sumru ve Fırat, Nalân’ın bir açığını bulmaya çalışırlar.

AŞK AĞLATIR 5. BÖLÜM İZLE

AŞK AĞLATIR 6. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)
Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)