A24.com.tr » dizi haber » Arka Sokaklar son bölüm izle full hd 508. bölüm tekrar Kanal D | Arka Sokaklar 507. bölüm fragman

Arka Sokaklar son bölüm izle full hd 508. bölüm tekrar Kanal D | Arka Sokaklar 507. bölüm fragman

Arka Sokaklar son bölüm izle full hd 508. bölüm tekrar Kanal D | Arka Sokaklar 507. bölüm fragman

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, bu haftaki 508. bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Peki 509. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar son bölüm tekrarı nasıl izlenir?

Kanal D'de cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, 8 Mart 2019 tarihinde 508. bölümüyle ekrandaydı. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki Arka Sokaklar 509. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 508. son bölüm tekrarı nereden izlenir?

İşte ayrıntılar...

Son bölümde yaşananlar izleyicileri yine ekran başında soluksuz bıraktı.

Mesut, Derman'ı infaz edememesi yüzünden çıldırıyor ve kendisinden beklenmedik hareketler sergiliyor. Hüsnü, zamanında davranarak Mesut'un, Derman'ı öldürmesine engel oluyor. İntikamını alamayan Mesut ise, bu duruma çok öfkeleniyor.

RIZA BABA MESUT’U NEDEN KOVDU?

Hesabını görmek için alkollü bir şekilde emniyete gelen Mesut ekibin karşısında tatsız olaylar yaratıyor. En sonunda Rıza Baba tarafından sert bir şekilde kovuluyor. Bu yapılanların haksızlık olduğunu düşünen Mesut, en yakın arkadaşı Hüsnü ile kavga ediyor.

HÜSNÜ’YE NE OLDU?

Hüsnü Mesut ile yaptığı kavga sonrasında ortalıktan kayboluyor. Çoban Ailesi ve ekip hayatından endişe etmeye başlıyorlar.

MESUT NE YAPACAK?

Mesut ise, bu kadar acıya neden olmanın verdiği üzüntüyle herkesi üzecek bir olaya imza atıyor.

ARKA SOKAKLAR 508. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

Arka Sokaklar 509. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Terk edilmiş binaları sanat eserine çevirdi
Terk edilmiş binaları sanat eserine çevirdi