A24.com.tr » magazin » Arda Turan ve Berkay neden kavga etti - Berkay kimdir, Berkay'ın karısı kim?

Arda Turan ve Berkay neden kavga etti - Berkay kimdir, Berkay'ın karısı kim?

Arda Turan ve Berkay neden kavga etti - Berkay kimdir, Berkay'ın karısı kim?

Arda Turan ve Berkay geçtiğimiz akşam Emirgan’daki Gizli Kalsın’da eğlenirken bir anda kavgaya tutuştu. Arda Turan ve Berkay neden kavga etti ?

 Arda Turan, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdığı iddia edilirken ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün sabaha kadar Emirgan’daki Gizli Kalsın’da eğleniyordu. Hava almaya çıkan ikili, mekan önünde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu.

BURNUNUN KIRILDIĞI ÖĞRENİLDİ

A24.com.tr’nin ulaştığı bilgilere göre, kavgaya Arda Turan’ın arkadaş grubu da katıldı. Berkay’ın telefonlarına şu anda ulaşılmazken, ünlü popçunun burnunun kırıldığı ifade edildi.

İŞTE OLAYIN İÇ YÜZÜ

Saatler gece yarısını geçtikten sonra Emirgan Gizli Kalsın'da karısıyla eğlenmeye giden Berkay'ın burnunu Arda Turan kırdı haberi yayıldı bir anda. Peki ama ne olmuştu da Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı.

Bildiğim kadarıyla gayet iyi arkadaş ve dostlardı. Berkay'ı aradım telefonu kapalıydı. Ardından hemen eşi Özlem'ı aradım. Ve “Özlem duyduklarımın doğru olmadığını söyle” dedim. O da bana “Maalesef doğru Esin, Berkay ameliyata giriyor” dedi..

İLGİLİ HABER Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram Berkay'ın karısı kimdir - Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ınstagram

Çok üzgün ve sinirliydi. Peki ama ne olmuştu?
Berkay ve eşi Emirgan'daki bir mekana eğlenmeye gidiyorlar. Yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyor. Ve sonrası aynen şöyle gelişiyor. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlattıkları:

"Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu..

Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı.

Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?" İşte böyle isyan ediyordu Özlem.

Gerçekten bu olayı kim yaparsa yapsın haklı bir yanı yok.
Özlem sabah 06.00'da Aslıhan Doğan'ı arayıp bu yaşanan olayları tek tek anlatıyor. Hem de gözyaşlarıyla. Aslıhan Doğan ise hamile ve Arda Turan'ın çocuğunu doğurmak üzere. Pes diyorum; kadınları düşürdükleri duruma bakar mısınız!.

- Arda Turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor. Diyor ki: “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım.
"diyor.

YORUMLAR
  63 yıldır sadece kum yiyor
63 yıldır sadece kum yiyor