A24.com.tr » eğitim » AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 | açıklandı mı

AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 | açıklandı mı

AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 | açıklandı mı

15 Eylül'de AÖF yaz okulu sınavlarına giren binlerce öğrencinin en merak ettiği soru olan "AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak" kısa süre içerisinde internette aratılmaya başlandı.

Üniversite öğrenimini açıköğretim olarak okuyan binlerce öğrenci, 15 Eylül'de yaz okulu sınavına girdi. Derslerini başarıyla geçerek takılmak istemeyen ve bir an önce mezun olmak isteyen öğrenciler, arama motorlarında "AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak" kelimelerini aradılar. Biz de öğrencilerin bu sıkıntısını gidermek adına bu haberi hazırladık. İşte detaylar...

AÖF’de yaz okuluna kalan öğrenciler AÖF yaz okulu sınavlarına girdiler ve başarılı olmak için çaba harcadılar. AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu bu noktada büyük önem kazandı. AÖF yaz okulu sınav sonuçları için resmi bir açıklama yapılmamış olsa da sınav sonuçlarının önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor.

AÖF 2019 TAKVİMİ

Güz dönemi yeni kayıt takvimi:

İkinci üniversite: 02 Eylül – 18 Ekim 2019

ÖSYS yeni kayıt: 02 Eylül – 13 Eylül 2019

ANADOLUYÖS: 02 Eylül – 13 Eylül 2019

Ek Yerleştirme: 16 Eylül 2019

Dikey Geçiş: 16 Eylül 2019

Sağlık Lisans Tamamlama: 20 Eylül 2019

AÖF KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit ₺220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ₺240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.
Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.

 

YORUMLAR
  Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali
Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali