A24.com.tr » medya » Anneler ve gelinler başvuru sayfası | Star TV Anneler ve Gelinler programı başvuru şartları neler?

Anneler ve gelinler başvuru sayfası | Star TV Anneler ve Gelinler programı başvuru şartları neler?

Anneler ve gelinler başvuru sayfası | Star TV Anneler ve Gelinler programı başvuru şartları neler?

Star TV'de Ezgi Sertel'in sunumuyla ekrana gelen Anneler ve Gelin programına nasıl başvuru yapılır? İşte Anneler ve Gelinler programı başvuru sayfası...

Anneler ve Gelinler başvuru sayfası merak ediliyor izleyiciler tarafından.

Anneler ve Gelinleri yarışması 15 Nisan Pazartesi günü Star TV ekranlarında başlADI. Yeni yarışma programı saat 16.30’da yayınlanıyor. Bu sezon moda olan gelin kaynana yarışmalarına bir yenisi eklendi. Bir format tutunca devamı geliyor muhakkak. İşte Anneler ve Gelinleri yarışmasının detayları...

Anneler ve Gelinleri yarışması Türkiye’nin en doğal yarışması olarak niteliyor kendisini. Anneler ve Gelinler yarışması sunuculuğu ekranların güler yüzlü sunucusu Ezgi Serter üstleniyor. Ezgi Serter’in sunuculuğu yapacağı programda gelinler ve yetenekleri yarıştırılacak. Bu sezon her kanalda bir gelin kaynana yarışması var zaten. Kanal D Gelinim Mutfakta, Zuhal Topalla Sofrada’dan sonra da Anneler ve Gelinler. Bu yarışma diğerlerinden daha kapsamlı olacak çünkü diğerlerinde sadece gelinlerin yemekleri yarışırken bu yarışma da farklı oyunlar yarışmalar olacaktır.

Anneler ve Gelinleri yarışmasında 4 gelin ve kayınvalideleri bir çiftlikte tüm hafta boyunca yarışacaklar. Anneler ve Gelinler yarışmacısına başvuru nasıl yapılır? Her hafta yeni kayınvalide ve gelinlerin yarışacağı yarışma programında başvuru şartları neler bilgileri sizlerle..

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Anneler ve Gelinleri yarışması başvuruları Star tv web sitesinden yapılmaktadır. Belli bir koşulu olmamakla birlikte nişanlı ya da evli olarak kayınvalideniz ile katılmanız yetiyor programa. Anneler ve Gelinleri yarışması 15 Nisan Pazartesi günü ilk bölüm yayınlandı. Star TV'de saat 16:30'da yayınlanıyor. 

ANNELER VE GELİNLER BAŞVURU TELEFONU

YORUMLAR
  Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)
Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)