A24.com.tr » ajanda » Ali İhsan Mutlu kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Ali İhsan Mutlu kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Ali İhsan Mutlu kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Ankaragücü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda kavga çıktı. Ankaragücü delegelerinden Ali İhsan Mutlu'ya eski başkan Mehmet Yiğiner ve destekçileri saldırdı.

Ali İhsan Mutlu kimdir? Ankaragücü olağanüstü genel kurulda neler yaşandı? | Ankaragücü'nün gerçekleştirdiği seçimli olağanüstü genel kurulunda Ankaragücü'ne ve spora yakışmayan görüntüler yaşandı. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, denetim kurulu raporunun sunulmasının ardından Ali İhsan Mutlu isimli delege söz aldı. Mutlu yaptığı konuşmasında eski başkan Mehmet Yiğiner, ekonomik anlamda sert bir dille eleştirken, "Siz deyin 3-5, ben diyeyim 8-10 milyon lira. Nasıl oldu da bu borç 10 kat, 12 kat arttı?" deyince Mehmet Yiğiner kendisine tepki gösterdi.

Bu tepkinin ardından bazı delegeler, üzerine yürüyerek Mutlu'yu yumrukladı. Sonrasında güvenlik güçlerinin araya girmesiyle Ali İhsan Mutlu salondan çıkarıldı.

ALİ İHSAN MUTLU KİMDİR? 

Ankaragücü taraftarları arasında büyük bir saygı ve sevgiliyle anılan bir isim olan Ali İhsan Mutlu yurt içinde ve yurt dışında Ankaragücü için bir çok etkinlik ve organizasyon düzenlemiştir.

İş adamı olan Mutlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR
  Survivor'da ödül oyununun galibi hangi takım oldu?
Survivor'da ödül oyununun galibi hangi takım oldu?