A24.com.tr » medya » Akademi Futbol Dergisi, Dergilik'te yerini aldı

Akademi Futbol Dergisi, Dergilik'te yerini aldı

Akademi Futbol Dergisi, Dergilik'te yerini aldı

Akademi Futbol Dergisi, bundan böyle e-dergi olarak da okunabilecek.

Futbol tutkunlarının yeni dergisi ‘Akademi Futbol Dergisi’ne artık dijital platform Dergilik’ten de ulaşmak mümkün. Akademi Futbol Dergisi, bundan böyle e-dergi şeklinde cep telefonları ve tabletlerden de rahatlıkla okunabilecek.

Futbol tutkunları, bundan böyle genç dergileri ‘Akademi Futbol Dergisi’ne artık dijital platform Dergilik’ten de ulaşabilecek.

Hedef kitlesi tüm sporseverler ve futbol taraftarları olan Akademi Futbol Dergisi’nde çok çeşitli konuları, keyifli röportajları ve A’dan Z’ye futbola dair her şeyi bir arada bulmak mümkün.

Akademi Futbol Dergisi, yabancı dergilerden Türkçe dergilere ve gazetelere kadar binlerce yayını takip etme imkanı olan bir dijital okuma platformu olan Dergilik ile iş birliğine gitti. Böylece futbol severler, dergileri ‘Akademi Futbol’a cep telefonlarından ve tabletlerden istedikleri her an kolayca okuyabilme imkanına kavuştu.

Aralık 2022 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen Akademi Futbol Dergisi, 72 sayfadan oluşuyor. Akademi Futbol Dergisi’nde futbol dünyasından haberlerin, özel röportajların ve futbol duayenlerinin kaleme aldığı köşe yazılarının yanı sıra ilgi çekici pek çok başlık da yer alıyor.

YORUMLAR
  Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!
Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!