A24.com.tr » yaşam » AK Parti Fatih Portakal'a tepki gösterdi!

AK Parti Fatih Portakal'a tepki gösterdi!

AK Parti Fatih Portakal'a tepki gösterdi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde gündeme dair açıklamalar yaptı.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ŞEHİT EDİLMESİ

"Cumhurbaşkanı şehit emniyet müdürümüzün ailesiyle görüştü. 2 yaralı ameliyatta durumları nispeten iyi. Emniyet camiamıza, güvenlik güçlerimize, muhterem ailesine ve eşine başsağlığı ve taziyelerimizi arz ediyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Olayı gerçekleştiren kişi gözaltında. O kişinin sorgulanmasıyla gerçekler ortaya çıkacaktır.''

FATİH PORTAKAL'A TEPKİ

"Toplumsal taleple vandalizmi birbirinden ayırmak lazım. CHP'li Başkan yardımcısı ve bahsettiğiniz sunucunun sözleri dikkat çekicidir. Bu kadar yer yakılıyor, yıkılıyor. Bu şahısların bu şekilde aslında teskin edici rol oynaması gereken siyasilerin, medya mensupların tam tersine tahrik edici bir yönde olması manidar. Acaba kendi yayın kuruluşlarının vandalizmle karşı karşıya kalmasını mı istiyorlar. Bu sorumsuzluk karşısında haklı tepkiler var. AK Parti yakın bir şekilde takip ediliyor. Vandalizmle demokrasi bir arada yaşamaz. Bu şahıs daha önce 'Başbakan gitsin onun yerine Genelkurmay Başkanı gelsin' demişti. Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyoruz kınıyoruz."

ERDOĞAN, BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

" Sayın Cumhurbaşkanımızla sayın Bahçeli arasında son derece açık diyalog kanalları var. Yarın da saat 16.00'da bir araya gelecekler."

VESAYETİN HAMİSİ CHP

"Her kim ki 15 Temmuz'dakine darbe girişimi dedikten sonra 20 Temmuz'a 'darbe' diyorsa esasında 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ideolojik akrabalıktan kurtulamıyor demektir. Ne zaman bir vesayet ortaya çıksa ne zaman bir vesayet mekanizması söz konusu olsa bunun en büyük hamisi olarak CHP, enerjisini buraya seferber etmeye, akıtmaya devam ediyor."

"DANIŞTAY SAVCISININ MÜTALAASI ÜZÜCÜ OLMUŞTUR"

"Türkiye'nin temel hak ve hürriyetler konusunda geldiği aşama, verilen mücadele son derece net bir mücadeledir.Laiklik ilkesi özgürleştirici ve bir arada yaşama ilkesi olarak değerlendirilmelidir. Bunun yerine özgürleştirmek yerine temel hak ve hürriyetlerden geriye gidecek şekilde, yeni kutuplaştırmalar yaratacak şekilde, laikliğin bir laisizm olarak bir ideolojik tutum olarak ortaya konulmasından bu ülke çok acı çekmiştir. Bu ideolojik fanatizmin geride bırakıldığını, laiklik ilkesinin özgürleştirici, birada yaşamanın bir ilkesi olarak telakki ediyorduk. Maalesef Danıştay savcının bu tavrı ortaya koyması açısından üzücü olmuştur."

"KILIÇDAROĞLU'NUN VAAT OLARAK KOYDUĞUNU BİZ ZATEN VERİYORUZ"

"Kendisinin ürettiği kaynaktan bunu söylemiyor. Merkezi bütçeden aktaracak. Belediyelerde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçerken en büyük sorunun ve direncinin yaşandığı yerler CHP'li belediyelerdir. Bizim AK Partili olan belediyelerde ne şekilde olduğunu araştırdık. Kamu işçilerin bu imkanları sayın Kılıçdaroğlu'nun vadettiğinin çok ötesinde. Dolayısıyla onun vaat olarak koyduğu şeyi biz zaten veriyoruz."

HAKAN FİDAN'IN ABD TEMASLARI

''MİT Başkanımız da dahil olmak üzere sayın Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde hareket ederler. MİT Başkanımız döner dönmez yaptığı temaslar ile ilgili olarak bilgi vermiştir. ABD senatosunun herhangi bir organına sunum yapmamıştır. Bir forum kapsamında bazı senatör ve yetkililer ile görüşmesi olmuştur. Herhangi bir resmi sunum yapmamıştır.''

YORUMLAR
  Rekor Oscar adayı film hakkında çalıntı iddiası!
Rekor Oscar adayı film hakkında çalıntı iddiası!