A24.com.tr » eğitim » 73 ilden ve yedi ülkeden öğrencilerle 189 canlı ders

73 ilden ve yedi ülkeden öğrencilerle 189 canlı ders

73 ilden ve yedi ülkeden öğrencilerle 189 canlı ders

Öğrencilere yapılan anketlerde, 2023 LGS Dershanesi'nde online dershanenin kendilerine en çok katkı sağladığını düşündükleri dersler, Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe ve İnkılap Tarihi olarak sıralandı.

tonguçAKADEMİ tarafından bu yıl ilk defa hayata geçirilen, 8. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan Online LGS Dershanesi'nde 8.sınıf içeriklerinin tamamı, hafta sonu canlı yayınları ve hafta içi etüt seanslarının yanı sıra özel koçluk sistemi, aylık ilerleme raporları ve veli bilgilendirme sistemi gibi yenilikçi özellikler yer alıyor.
 
Türkiye'nin 73 ilinden öğrencileri var
Türkiye'de 73 ilde öğrenci​si bulunan Online LGS Dershanesi'nin Gürcistan, Kuveyt, Almanya, Hollanda, İsveç, KKTC ve Romanya olmak üzere yedi ülkede de öğrencileri bulunuyor. Türkiye'de öğrencilerin en çok olduğu şehirler ise İstanbul​, Ankara​, Antalya​, İzmir​, Bursa​, Adana​, Muğla​ ve Kocaeli​ olarak sıralanıyor.
 
27 sınavda 33 öğrenci tüm soruları doğru cevapladı
Online LGS Dershanesi'nde 1 Eylül 2022- 5 Nisan 2023 tarihleri arasında toplam 189 canlı ders, 193 tane de etüt yapıldı. Toplam sınav sayısı ise 27 oldu. Yapılan 27 deneme sınavında 33 öğrenci tüm sorulara doğru cevap verirken, 28 öğrenci sadece bir soruda hata yaptı. Branşlarda tüm soruları doğru yapan öğrenci sayıları ise şöyle oldu: İngilizce 830,​ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 614,​ İnkılap Tarihi 580, ​Türkçe 340, ​Fen Bilgisi 280, ​Matematik 124 öğrenci.​
 
Kişiye özel soru bankası hazırlanıyor
Öğrencilerin Online LGS Dershanesi'nde girdiği deneme sınavlarının sonuçları analiz edilerek, öğrencinin eksik olduğu konulardan oluşturulan yapay zeka destekli kişiye özel soru bankası kitapları ile fark yaratıyor.
 
Dershanede bu yıl bir kişiye özel soru bankası olmak üzere 27 kitap gönderildi; altı kitaplık Süpersonik serisi​, altı kitaplık Branş Denemeleri serisi​, altı kitaplık Dinamo Serisi, altı kitaplık Taktikli Soru Bankası serisi​ ve bir adet 6 Adımda Hızlı tekrar kitabı öğrencilerle buluştu.
 
Koçluk uygulamaları memnuniyet sebebi
Öğrencilerle yapılan anket sonucu öğrencilerin en çok memnun olduğu uygulamalar sırasıyla; canlı dersler​, 18 kitaplık set, kişiye özel soru bankası​, deneme sınavları​, etütler ve challenge​ ile koçluk uygulamaları oldu.
 
Öğrencilere en çok katkısı olan ders matematik
Online LGS Dershanesi'nde öğrencilerin en iyi anladığı, kendilerine en çok katkısının olduğunu düşündüğü dersler​ ise Matematik​, Fen Bilgisi​, Türkçe​, İnkılap Tarihi olarak sıralandı.
 
Yüzde 98,8 oranında öğrenci memnuniyeti​
Öğrencilerle yapılan ankette “LGS Dershanemizin tüm uygulamalarına 1-5 arasında bir puan verir misiniz?” sorusu yöneltildi. Öğrencilerin yüzde 47,5'i “Memnunum​,” yüzde 41,3'ü “Çok Memnunum”​ cevabını verdi. Yüzde 98,8 oranında öğrenci memnuniyeti​ çıktı.
 
“Dershanemizin ilk yılında büyük başarılar elde ettik”
tonguçWORKS İcra Kurulu Üyesi Tijen Armağan, “tonguçWORKS olarak hedefimiz sadece ülkemizde değil Avrupa ve diğer pazarlarda da uygulanabilecek sistemimizi, içeriksel ve teknolojik olarak daha üst seviyeye çıkarmak. Online LGS Dershanesiyle tüm dünyadan öğrencilerimize ulaşıyoruz. Bu yıl ilk defa hayata geçirdiğimiz dershanemizde kısa sürede büyük başarılar elde ettik” dedi.
 
Online LGS Dershanesi özel grup dersleri, her hafta altı branşta hafta içi ve hafta sonu yapılıyor.

YORUMLAR
  Formula 1'de artık Grid Kızları tarih oluyor!
Formula 1'de artık Grid Kızları tarih oluyor!