A24.com.tr » sağlık » 18 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA EBEVEYNSİZ SAĞLIK SİGORTASI

18 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA EBEVEYNSİZ SAĞLIK SİGORTASI

18 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA EBEVEYNSİZ SAĞLIK SİGORTASI

Bupa Acıbadem Sigorta 18 yaş altındaki genç ve çocuklara, ebeveynleri sigortalı olmasa dahi, özel sağlık sigortası paketleri sunuyor.

Okulların açılması ve havaların soğuması, okul döneminde yaşanabilecek pek çok hastalık ve kaza riskini beraberinde getiriyor. Bupa Acıbadem Sigorta, 18 yaş altı bireyleri kapsayan Özel Sağlık Sigortası ile ebeveynlere sağlık sigortası yaptırma zorunluluğu olmadan, çocuklar için tek başına ekonomik ve geniş teminatlı bir sağlık sigortası imkânı sunarak fark yaratıyor. Bu sayede ebeveynler yüksek prim ödeme zorunda kalmadan “Çocuğum Güvende” diyebilme rahatlığına sahip oluyor.

Ömür boyu yanlarında olma sözü

Bupa Acıbadem’in çocukların geleceğe sağlıkla bakmalarını amaçladığı bu sigorta paketi kapsamında, özel veya tamamlayıcı sağlık sigortalarından herhangi biri fark etmeksizin kesintisiz 3 yıl boyunca sigortasının devam etmesi halinde, 3 yılın sonunda poliçede Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkı doğuyor.  Ömür Boyu Yenileme Garantisine hak kazanan çocuklar, bu tarihten sonra ortaya çıkan hastalıklar için ek prim uygulanmadan ve teminat kapsamı daralmadan, yaşamları boyunca Bupa Acıbadem Sigorta güvencesinden faydalanmaya devam edebiliyor.

İnsanlığa bugün ve gelecekte "daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu yaşamalarına yardımcı olmak ve daha iyi bir dünya yaratmak" için çalışan Bupa Acıbadem Sigorta, çocukların geleceği güvenle karşılayabileceği çözüm odaklı uygulamalarını hayata geçirmeye devam edecek.

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...