A24.com.tr » magazin » Zuhal Olcay ile Mazlum Çimen aşka geldi

Zuhal Olcay ile Mazlum Çimen aşka geldi

Zuhal Olcay ile Mazlum Çimen aşka geldi

Birkaç aydır aralarında aşk yaşandığı konuşulan ünlü sanatçılar Mazlum Çimen ile Zuhal Olcay, Antalya'da romantik anlar yaşadı. İkili, birlikte çekildikleri resimleri sosyal medyadan da paylaştı.

Yaklaşık 6 ay önce ilişkileri başlayan 59 yaşındaki Zuhal Olcay ile 58 yaşındaki Mazlum Çimen aşk iddialarını ısrarla reddetse de kısa süre içinde samimi halleriyle objektiflere takılmış ve aşk iddialarının gerçek olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta Çimen sevgilisi Olcay'a ilişkilerinin 4.ayında evlilik teklifi etmişti. Zuhal Olcay ise; 'Büyük konuşmayı sevmem ama evliliği düşünmüyorum. Belli bir yaştan sonra gerek yok. 3 kez evlendim. Bir daha evlilik düşünmüyorum' demişti.

Aşklarını artık gizlemeyen ikili önceki gün de 53. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne birlikte katıldı. Birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşan Olcay ve Çimen'in romantizm dolu anları da Yeni Birlik gazetesi tarafından görüntülendi.

LOBİDE ROMANTİZM

İki sanatçı, festival için geldikleri Antalya'da konakladıkları otelin lobisinde görüntülendi.

Lobideki kanepeye yan yana uzanıp dakikalarca sohbet eden sevgililerin birbirine sarılıp öpüştüğü anlar, objektife böyle yansıdı.

 

YORUMLAR
  Nazım Hikmet 116 yaşında
Nazım Hikmet 116 yaşında