A24.com.tr » medya » Yeni komedi dizileri oldukça iddialı!

Yeni komedi dizileri oldukça iddialı!

Yeni komedi dizileri oldukça iddialı!

Komedi dizisi hayranlarına müjde gibi haber! Bir süredir eksikliği hissedilen komedi dizileri yeniden ekrandaki yerini alıyor. İşte yeni başlayacak olan iddialı diziler...

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, TV'de hasret kalınan komedi dizileriyle ilgili müjdeyi verdi. İşte Doğan'ın o yazısı:

"Uzun zamandır ekranda dramalara boğulmuş durumdayız. Komedi dizileri başlarsa izleneceği konusunda da iddiaya giriyoruz arkadaşlarımla. Show TV’nin Yeni Gelin’iyle bu iddiayı ben kazandım. Şimdi iki yeni dizi daha geliyor. Uzun zamandır çekimleri devam eden, bir sinema filminden televizyona aktarılan Şevkat Yerimdar haftaya cuma akşamı Fox TV’de ilk bölümüyle görücüye çıkıyor. Cuma zor gün! Ancak izleyicinin mutlaka bakacağına eminim. İlk bölümde istenen etkiyi yaratamayabilir. Ancak ilerleyen bölümlerde yükselme potansiyeli yüksek bir iş. Star TV’de haftaya pazar akşamı Türk Malı başlıyor. Şafak Sezer ve Binnur Kaya’yla izlemeye alışık olduğumuz, bir zamanların kült dizisinde bu defa Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Burcu Binici ve Anıl İlter rol alıyor. Survivor ve Savaşçı’ya karşı ilk bölümde ne yapar bilinmez ama onun şansı hazirandan sonra iyice artacaktır. Kanal D’nin de yeni bir komedi dizisi hazırlığında olduğunu duydum. Yaz ekranını zaten komediler kurtarır. Şu anda tek eksiliğimiz romantik komedi. Sanırım o ihtiyacı da Star TV, Ateş Böceği dizisiyle karşılayacak. Seçkin Özdemir başrolü üstleniyor. Bakalım, bu yaz hangi çifti konuşacağız?

Keşke daha fazla ekranda olsa!

Fi dizisinin 19 Mayıs’ta gelen yeni bölümlerini de yüklenir yüklenmez izledim. Can Manay karakterine hayat veren Ozan Güven her bölüm insanı kendisine hayran bırakıyor. Can, Duru’ya gitgide yaklaşıyor. Saplantısı her geçen gün büyürken, Duru’nun da bir kaplan olduğunu kanıtlıyor. 8’inci bölümde dizide bir yönetmen karakteri izledik. Selahattin Töz’ün hayat verdiği yönetmen Duru’nun hiç hoşuna gitmeyen planlar aldı. Üstelik onu aşağıladı. Duru, Deniz’i aramak yerine Can’ı arayarak o görüntüleri sildirdi. Aralarındaki ilk temasta böyle başladı. Bizi artık bambaşka bir hikaye bekliyor. Yönetmen karakterine hayat veren Selahattin Töz’ü daha önce İstanbul Film Festivali’nde Mahalle filminde izlemiştim. Oyunculuğuyla hepimizi kendisine hayran bırakmıştı. Fi’de bambaşka bir tipte görünce şaşırdım. Araştırdım, konuk oyuncuymuş. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, 6 Mantı, Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol aldı. Hepsi de birbirinden farklı rollerdi. O kadar değişmişti ki, onu tanımak bile zordu. Fi’de izleyince düşünmeden edemedim. Keşke Selahattin Töz’ü ekranda daha fazla izleme şansımız olsa!"

YORUMLAR
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar