A24.com.tr » magazin » Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? 25 Mart 2017

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? 25 Mart 2017

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? 25 Mart 2017

Survivor 2017'de bu akşam dokunulmazlık için büyük bir çekişme vardı. Yarışmacılar sulu parkurun ardından puzzle'ı dizip 2 halkayı çubuğa takmaya çalıştı. Peki hangi takım dokunulmazlığı aldı?

Survivor'da heyecan yine doruktaydı. 6 oyundur dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler, yarışı kazanmak için parkura daha bir hırslı açıktı. Gönüllüler ise seriyi devam ettirmekte kararlıydı. Peki neler oldu? İşte bu akşam yaşananlar...

Survivor yarışması dün akşam oldukça heyecanlı bir sembol ödülü günü geçirdi. Survivor'da yarışmacılar bu zamana kadar aldıkları semboller ile bir can sahibi olurken, her kaybettikleri oyunda bir canları eksildi ve sonuca ulaşıldı. Bu akşam ise survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı ekranlara yansıdı. İki takımda adalarından bir kişinin gitmemesi için canla başla savaştılar. Özellikle Sema Apak'ın 1 ay sonra oyunlara yeniden dönmesi ünlüler takımında sevinçle karşılandı. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sembol oyununu hangi iki yarışmacı kazanarak birleşme partisini garantiledi? İşte detaylar.

DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN?

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım içinde oldukça önemli olan dokunulmazlık oyununda adaya birleşme partisi öncesinde kimse veda etmek istemiyor. Bu yüzden bu akşam oynanan yarışma oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı adeta kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler takımında Serhat Akın hasta olduğu için oyunlarda yer almadı. Fakat Sema Apak 1 aylık sakatlığın ardından sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Oynadığı oyunların ardından ilk defa yarışmaya çıkıyomuşçasına heyecanlandım sözlerini kullandı. Gönüllüler takımı bu akşam oynanan oyunun ilk turunu rahatlıkla kazandılar. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti adeta. Final turunda ise ünlüler takımı mükemmel bir kapanış yaparak 6 hafta sonra dokunulmazlık oyununu kazandılar.

SEMBOLLERİ KİM ALDI?

Survivor'da dün akşam kıyasıya bir yarışın ardından sembol ödülü heyecanı yaşandı. Bu ödül sayesinde kazanan yarışmacılar iki hafta öncesinden dokunulmazlık kazanacak ve birleşme partisine gideceklerdi.

Erkeklerde Furkan, tüm rakiplerini yenerek birinciliği elde ederken Adem'in tek canı ile gösterdiği performans oyunu hareketlendirdi. Kadınlarda ise bireysel sembollerin başarılı ismi Sema sakatlığından dolayı dün sembol finalinde oynayamadı.

Kadınlarda ise ünlüler takımının bayan yarışmacıları teker teker elenirken, gönlülüler takımının iki kadın yarışmacısı finale kaldı. Elif ve Tuğçe arasında geçen finali Tuğçe kazanarak kadınlarda birinciliği elde etti ve Furkan ile Tuğçe iki hafta öncesinden dokunulmazlığı elde ederek birleşme partisine gitmesi kesinleşen ilk yarışmacılar oldular.

GECE YAŞANANLAR...

Tüm gece, hatta sabaha kadar yağmur altında kalan yarışmacılar çok kötü bir gece geçirdiler. Tüm bunlar yaşanırken barınakların yetersizliğinden bahseden Tuğçe takımın erkek yarışmacıları hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

'Bizim erkeklerimiz bir barakayı yapmayı beceremedi, ben hepsinden daha erkeğim' diyerek tepkisini dile getiren Tuğçe geceye damga vuracak sözler söyledi. 

YORUMLAR
  Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması
Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması