A24.com.tr » magazin » Seren Serengil'den Gülben Ergen'e şok suçlama

Seren Serengil'den Gülben Ergen'e şok suçlama

Seren Serengil'den Gülben Ergen'e şok suçlama

Erhan Çelik'ten ayrılarak İzmirli iş adamı Tolga Duğles ile ilişki yaşamaya başlayan Gülben Ergen hakkında şok suçlama. Seren Serengil, Gülben-Erhan ayrılığına 'ihanetin' neden olduğunu ima etti.

Gülben Ergen-Erhan Çelik ayrılığı hakkında daha önce sadece ima edilen 'ihanet' iddiası, son günlerde daha sesli dile getirilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddia edilmişti. Bu haberlerlere Ergen'den 3 gün sonra yalanlama gelmişti. Star TV'de Duymayan Kalmasın programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil sosyal medyadan açtı ağzını yumdu gözünü.

SEREN SERENGİL'DEN ŞOK SUÇLAMALAR

Seren Serengil, Gülben Ergen'in Erhan Çelik ile evliyken eşini evli çocuklu iş adamıyla aldattığını aşk mektupları yazdığını Instagram üzerinden yazdı. Serengil, "Kendi el yazını da inkar mı edeceksin?" diyerek Ergen'e zehir zemberek sözler söyledi.

 

"GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASI ZAMAN ALACAK"

Erhan Çelik, Gülben Ergen'den boşandığı gün verdiği röportajda "Aldatma var mı?" sorusuna "Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır." diyerek aldatıldığını ima etmişti. 

 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • ali 2017-09-21 21:54:53

    adi orospular bir birinizi nasıl kolluyonuz luzumsuz lakait bir program yaptınızı sizde biliyosunuz şerefsizler para için sizin yapmıyacanız yok soytarılar

  Unutkanlıkla baş etmenin 10 altın kuralı
Unutkanlıkla baş etmenin 10 altın kuralı