A24.com.tr » teknoloji » Nokia 8'in tanıtım tarihi belli oldu, Nokia 8 nasıl olacak

Nokia 8'in tanıtım tarihi belli oldu, Nokia 8 nasıl olacak

Nokia 8'in tanıtım tarihi belli oldu, Nokia 8 nasıl olacak

Android cihaz kullanıcılarının merakla beklediği Nokia 8'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Lansman tarihi ve görüntüsü sızdırılan Nokia 8 hangi renklerde piyasaya sürülecek.

Daha öncesinde Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 8 yanlışlıkla resmi Çin web sitesinde görünmüş biz de bunu sizlere aktarmıştık. Şimdiyse Nokia 8'in resmi lansman tarihi ve yeni renk seçeneği ortaya çıktı.

Nokia'nın merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Nokia 8, 16 Ağustos'ta Londra'da düzenlenecek olan basın toplantısında gün yüzüne çıkartılabilir. Etkinliğin Londra saatiyle akşam 19:30'da gerçekleşmesi bekleniyor.

Diğer yandan Nokia 8’in yeni renk seçeneği de gün ışığına çıktı. İlk başta mavi renkli bir gövdeyle karşımıza çıkan telefon bu kez bakır-altın renkle ortaya çıktı. Sızan fotoğrafta tek parça metalik görünümlü bir arka kapak ve çift lensli arka kamera sistemi görünüyor. Nokia 8'in arka yüzünde Zeiss imzalı çift kamera olacağı iddia ediliyor.

Nokia 8'in 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü 5.3 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4 veya 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 13 MP arka ve 12 MP ön kamera, çift SIM seçeneği ve Android 7.1.1 Nougat’nın saf sürümüyle geleceği söyleniyor. Cihaz aynı zamanda IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı olabilir.  

YORUMLAR
  Bitcoin nedir? Nasıl alınır? Blockchain nedir?
Bitcoin nedir? Nasıl alınır? Blockchain nedir?