A24.com.tr » medya » Müge Anlı canlı yayınında gözyaşı seli

Müge Anlı canlı yayınında gözyaşı seli

Müge Anlı canlı yayınında gözyaşı seli

ATV'de yaptığı programla kitleleri ekran başına bağlayan Müge Anlı canlı yayınında Gülşen Hanım'a bebeğini hastanede bıraktıran kişinin babası olduğu ortaya çıkınca gözyaşı sel oldu.

İşte Müge Anlı canlı yayınında gözyaşının sel olduğu o olay ve konunun detayları:

Şengül Hanım oğlunu aramak için Müge Anlı'ya katıldı. Gözyaşları sel oldu aktı. Müge Anlı'da filmlere konu olacak bir kavuşma hikayesi daha yaşandı. Müge Anlı'ya ailesini bulmaya gelen Cüneyt, Eminönü'nde kaybolduğunu söyleyince Gülşen Hanım bu benim oğlum diyerek programa katıldı. Ama gerçekte Cüneyt'in annesi Şengül hanım değildi. Asıl sürprizler sonrasında yaşanırken, bugün Gülşen Hanım gerçek oğlunu Müge Anlı'da birazdan kucaklamaya hazırlanıyor.

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CÜNEYT'E OĞLUM DEDİ AMA OĞLU UFUK ÇIKTI
Olayın çözülmesini sağlayan Ayşe Teyze'nin muhteşem hafızası oldu. Televizyonda Gülşen Hanım'ı gören Ayşe Hanım, hayır o Cüneyt'in değil Ufuk'un annesi diyerek Müge Anlı ekibini aradı. Rejiyi ısrar yağmuruna tutan Ayşe Teyze üşenmedi kocasına benim bir işim var deyip çıkıp, canlı yayına koşa koşa geldi. Canlı yayında Gülşen Hanım'ı tanıdığını belirten Ayşe Teyze oğluyla ilgili bilgileri de anlattı. Evet Cüneyt Yılmaz Akasyalı, Gülşen Hanım'ın oğlu değildi. Gülşen Hanım "Babamlar oğlumu kabul etmedi, beni bebeğe mama almak üzere hastaneden çıkarıp terminale götürdüler, 'Ordu'ya dönüyoruz. Bebek babasında kalacak.' dediklerinde ise ben daha 17 yaşındaydım. Karşı koyamadım." diyerek oğlunu hiç emziremeden kaybettiğini belirtti.

 

Peki Gülşen Hanım'ın oğlu kimdi?
Müge Anlı ve ekibi Ufuk Bey''e ulaştı. Ufuk Bey telefona bağlandı ve duygu selinin yaşandığı programda hiçbir şüpheye yer kalmadan Ufuk Bey'in Gülşen Hanım'ın oğlu olduğu anlaşıldı. Ufuk telefonda annesine "Anne" diye seslendiğinde ekran başındaki ve stüdyodaki izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. Ekrana çıkmak istemeyen Ufuk birazdan canlı yayınla Müge Anlı'da olacak. Büyük buluşma heyecanla bekleniyor.

Cüneyt Yılmaz Akasyalı halen ailesini arıyor.

İstanbul Eminönü'nde kaybolduğunu söyleyen 1987 doğumlu Cüneyt'in ailesini tanıdığını iddia eden Emine Yalım üşenmedi stüdyoya kadar geldi. Tüm izleyicilerin de canla başla katılım sağladığı Müge Anlı'da tam bir insanlık dersi verilmeye devam ediyor.

İhbar ve Başvuru için : 0212 354 43 25 - 0212 354 43 26

Canlı yayın : 0212 639 42 63 - 0212 639 50 17

E-posta : tatlisert@mugeanli.com.tr

YORUMLAR
  Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!
Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!