A24.com.tr » magazin » Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu kimdir? Instagram hesaP

Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu kimdir? Instagram hesaP

Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu kimdir? Instagram hesaP

Miss Turkey 2016 1. güzeli Buse İskenderoğlu seçildi. Türkiyenin en güzel kızı seçilen Buse İskenderoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Türkiye güzellik yarışması Miss Turkey 2016 görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Türkiye'yi dünya güzellik yarışmalarında temsil edecek olan 4 güzel belli oldu. Seçilen güzeller taçlarını geçen senenin kazananlarının elinden aldı. Geçen yılın birincisi Amine Gülşe de yarışmada jüri üyeliği yaptı.

İLGİLİ HABER Miss Turkey güzeli tacını geri verdi Miss Turkey güzeli tacını geri verdi

Miss Turkey 2016 yarışmasında Türkiye'nin en güzel kızları seçildi. Jüri üyelerinin çeşitli kategorilerde oylandığı yarışmada  Miss Turkey 2016 birincisi olarak Buse İskenderoğlu seçildi. Yarışmada Türkiye'yi Miss Universe'de temsil edecek olan ikinci güzel ise Sıla Çakır kazandı. Türkiye'nin en güzel üçüncü kızı ise Damla Figan oldu.

İLGİLİ HABER Miss Turkey 2016 güzelleri seçildi Miss Turkey 2016 güzelleri seçildi

BUSE İSKENDEROĞLU KİMDİR?

19 yaşında olan Buse İskenderoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümü 1. sınıf öğrencisidir. Doğum yeri Yalova olan Buse İskenderpğlu bu sene katıldığı ve Türkiye'nin en güzel kızlarının yarıştığı Miss Turkey 2016 güzellik yarışmasında 1. seçilerek Türkiye'yi Dünya Güzellik yarışması MİSS WORLD'de temsil etmeye hak kazandı.

YORUMLAR
  Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)
Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)