A24.com.tr » magazin » Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Yapımcılığını Pana filmin üstlendiği uzun yıllardır ekranların fenomen dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonunun ne zaman başlayacapı bilmece konusu oldu.

 Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacağını daha önceden duyurulan Kurtar Vadisi Pusu'nun ne zaman yeni sezona başlayacağı ise merak konusu haline geldi. Dizinin fanatikleri ise yayınlanmasından korktukları endişeleri sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Kurtlar Vadisi adıyla başlayan ve sonrasında Kurtlar Vadisi Pusu adıyla uzunca bir aradan sonra sevenleriyle buluşan, geçtiğimiz sezon 300. bölümü ile sezon finali yapan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezon tartışmaları bitmek bilmiyor.

 

Hemen hemen diğer tüm kanallarda yayınlanan tüm sezon dizilerinin yeni sezonlarının yayınlanmaya başladığı bu günlerde, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden herhangi bir haber alınanamaması izleyicilerin tepkisine neden olurken, dizinin bu sezon yayınlanmayacağı endişesi de artarak devam ediyor. Dizinin sosyal medya hesaplarına gelen yorumlar ise, dizi fanatiklerinin endişelerini gözler önüne seriyor.

Diğer tafatan, Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu ile ilgili herhangi bir tanıtım fragmanı dahi yayınlanmamış olması bu endişeleri artıran bir diğer faktör. Üstelik, dizinin akibeti ile ilgili herhangi bir resmi açıklamanın da bulunmaması göz ardı edilebilecek bir durum olmasa gerek.

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!