A24.com.tr » eğitim » Konya, Bursa, Çorlu'da yarın okullar tatil mi? 13 ocak tatil olan iller

Konya, Bursa, Çorlu'da yarın okullar tatil mi? 13 ocak tatil olan iller

Konya, Bursa, Çorlu'da yarın okullar tatil mi? 13 ocak tatil olan iller

Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışlarının ardından birçok il ve ilçede eğitime ara verildi. Yoğun kar yağışlarının ardından bu durumun keyfini yine en çok çocuklar çıkardı.

 Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan kar yağışlarının ardından kar tatili haberleri de gelmeye devam ediyor. Yoğun kar yağışlarının ardından birçok kentte kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

13 Ocakta okulların tatil olup olmadığıyla ilgili henüz Valilik kanalıyla yapılmış resmi bir bilgi bulunmuyor. İlk resmi açıklama gelir gelmez bu sayfadan son bilgiyi öğrenmeniz mümkün olacak.

KONYA'DA 11 OCAK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

Günlerdir soğuk ve kar yağışlı havayla mücadele eden Konya'daki öğrenciler yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Şu an için Konya Valiliği'nden herhangi bir tatil açıklaması yok. Yapılacak kar tatili açıklamasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

BURSA'DA 12 OCAK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı nedeniyle öğrenci ve velilerin kar tatili beklentisi devam ediyor. Konya ve Bursa Valiliği'nden gelen resmi bir açıklama olmazken son dakika açıklamaları geldiği an bu başlık altında olacaktır.

TEKİRDAĞ ÇORLU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Valilikten 12 Ocak Perşembe günü okulların tatil olacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiği an sitemizde yayınlancaktır.

YORUMLAR
  "Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...
"Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...