A24.com.tr » magazin » Kısmetse Olur 27 ekim fragmanı 264. bölüm pERşeMbe!

Kısmetse Olur 27 ekim fragmanı 264. bölüm pERşeMbe!

Kısmetse Olur 27 ekim fragmanı 264. bölüm pERşeMbe!

Semih'in babasının Hazal'ı istememesinden sonra ipler gerildi. Yayınlanan son bölümden sonra Kısmetse Olur 264. bölüm perşembe fragmanında neler yaşandığı büyük merak konusu oldu.

Kanal D'de her bölümüyle ekranları başında oturanlara büyük bir heyecan yaşatan bulan Kısmetse Olur 27 Ekim perşembe fragmanı yayınlandı. İşte yarın yayınlanacak 264. yeni bölüm ile ilgili çarpıcı detaylar.

KISMETSE OLUR'DA İSTENMEYEN GELİN HAZAL

Çarşamba günü yayınlanan bçlümünde her zamankinden farklı bir hava içerisinde olan Kısmetse Olur evinde aşk rüzgarları dolu dizgin esmeye devam ediyor. Hazal'ın görüntülerini izledikten sonra babasının Hazal'ı artık istemediğini söyleyen Semih, Hazal'ın tepkisine ne cevap verecek merak konusu. Uzun süredir ayrı olan Adnan ve Didem ikilisinin haftasonu tekrar bir araya gelmesiyle evde bir aşk kokusu daha yayıldı.

KISMETSE OLUR 264. BÖLÜM FRAGMANI

ADNAN VE DİDEM KALDIKLARI YERDEN
Kısmetse Olur'da bu senenin ilk birlikteliklerinden biri olan Adnan ve Didem'in arası Didem'in bir evlilik yapıp boşandığını Adnan'a söylememesi ve bunun ortaya çıkmasından sonra bir hayli bozulmuştu. Ancak hafta sonu Adnan'ın Didem hakkında söylediği güzel cümlelerden sonra barışma sinyalleri gelmişti. Dün yayınlanan bölümde de ikili samimi görüntüler vererek tamamen barıştıklarının haberini vermiş oldu.

HAFTANIN KRAL VE KRALİÇESİ KİM OLDU?

Kısmetse Olur evinde bir gelenek haline gelen haftanın kral ve kraliçesi seçiminde eğlenceli dakikalar yaşandı. Didem'le arasını düzelten Adnan'ın kral seçildiği günde ekranları başında izleyenler heyecanlı dakikakalara sahne olan Kral ve kraliçe seçimini oldukça merak etti.

GAMZE KRİZİ BÜYÜYOR

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Metehan, Gamze'ye olan aşkını söylemek isterken kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Kısmetse Olur evine gelen Gamze'nin babasıkızına, diğer damat adayı Aykut'u uygun gördüğünü söylemesi üzerine Metehan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu gelişmelerden sonra Gamze'nin ne tepki vereceği ise Kısmetse Olur yeni bölümlerinde belli olacak.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

263. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 27 ekim perşembe fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmet Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 264. bölümü ile 27 Ekim 2016 perşembe günü saat 12:30'da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?