A24.com.tr » medya » Kiralık Aşk 65. Bölüm fragmanı l 16 Aralık Cuma Star son yeni bölüm

Kiralık Aşk 65. Bölüm fragmanı l 16 Aralık Cuma Star son yeni bölüm

Kiralık Aşk 65. Bölüm fragmanı l 16 Aralık Cuma Star son yeni bölüm

Star TV'de büyük ilgiyle izlenen Kiralık Aşk, bu haftaki 64. bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Peki dizinin 65. bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar...

Elçin Sangu ile Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk, bu hafta 64. bölümüyle ekrana geldi.

Defne ve Ömer aşkı tam gaz devam ediyor.

Ömer'le Defne artık çok daha sıcak, çok daha samimi. Yaşadıkları her şey onları birbirine daha çok yaklaştırıyor. Ömer'in sorunu git gide büyürken, Defne her an onun yanında olabilmek için kendi hayatında oldukça zorlanıyor. Ama her şeye rağmen aşk çok güzel!

Neriman artık şirkette! Hemen Koriş'le ortaklık kurup, ortalığa fitne fesat saçmaya, işleri karmakarışık etmeye başlıyorlar.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM

Ömer'in büyük bir sırrı var. Kimseye söylemek istemiyor. Ömer kendi içinde lime lime olurken, bu sırrı herkesten nasıl saklayacak? Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde.

Pamir'in hali hiç iyi değil. Gitgide darmadağın oluyor. Cevdet ise ortalıkta yok. Bu durum İso’nun kafasını daha da karışık hale getiriyor.

Bir yandan şirkette de büyük bir telaş var. Çünkü İso bebek şirkete geliyor. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe olacak. Ofiste bir gün boyunca bebek bakmak hiç de kolay değil. Fakat o da ne! İso bebek kayboluyor!

Ve finalde ise uzun zamandır beklediğimiz olay nihayet gerçekleşiyor...

DİZİNİN KONUSU

Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer adlığı Kiralık Aşk dizisi romantik komedi tarzında olacak. Güzel oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır.

YORUMLAR
  Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri
Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri