A24.com.tr » dizi haber » Kalp Atışı 8. bölüm yeni fragmanında romantik anlar

Kalp Atışı 8. bölüm yeni fragmanında romantik anlar

Kalp Atışı 8. bölüm yeni fragmanında romantik anlar

Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı'nın 8. bölümünün yeni fragmanı yayınlandı. Eylül ile Ali Asaf arasındaki yakınlaşmanın öne çıktığı fragman nefes kesti.

Kalp Atışı yayınlanan 8. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından beğeniyle takip edilen dizisi Kalp Atışı yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Eylül ve Ali Asaf artık birbirlerine daha yakındır. İşte, Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı.

Eylül ve Ali Asaf artık birbirlerine daha yakındır. Ancak bu yakınlık Selim ve Oğuz'un hiç hoşuna gitmemiştir. Kalp Atışı'nın yeni bölüm fragmanı yayında!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem Hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır.

Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

 

 

YORUMLAR
  Şale apartmanı kapıcısız, Maşuk babasız kaldı. (Ercan Yazgan kimdir?)
Şale apartmanı kapıcısız, Maşuk babasız kaldı. (Ercan Yazgan kimdir?)