A24.com.tr » magazin » İşte Benim Stilim 2 Aralık kim elendi - 4 aralık Haftanın Finali öncesi Öykü Serter'in şok karar!

İşte Benim Stilim 2 Aralık kim elendi - 4 aralık Haftanın Finali öncesi Öykü Serter'in şok karar!

İşte Benim Stilim 2 Aralık kim elendi - 4 aralık Haftanın Finali öncesi Öykü Serter'in şok karar!

TV8'deki 5 günlük heyecanlı yayından sonra nihayet İşte Benim Stilim kim elendi sorusu 4 aralık Pazar günkü İşte Benim Stilim Haftanın Finali bölümünde yanıt bulacak.

Hafta boyunca izleyicinin nefesini tutarak takip ettiği ve yanıt bulmaya çalıştığı İşte Benim Stilim kim elendi sorusu yanıt buluyor. Öykü Serter'in yaptığı eleme açıklaması yarışmacıları şok etti. 4 Aralık Pazar günü elenen isim sonunda belli olacak.

TV8 yarışması İşte Benim Stilim'in bu sezon farklı sürprizlere sahne olacağını açıklayan Öykü Serter programın başında yaptığı açıklama ile bütün yarışmacıları şok etti. Bugüne özel olarak yapılan eleme gecesi ile birlikte İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu yanıtını bulacak. Programın başında Cuma şıklığı için kıyafet tercihi yaptıklarını zanneden yarışmacılar Öykü Serter'in yaptığı "Bugün aranızdan biri elenecek" açıklamasının ardından şaşklınlıklarını gizleyemedi. Cuma gününe özel yapılan eleme gecesi "Tarz değilsin" oyu alan her yarışmacı elenme adayı olacak.

İŞTE BENİM STİLİM'DE ELEME NEYİ İFADE EDİYOR?
Bu sezon farklı bir format ve değişik sürprizlerle yarışmacıları ve modaseverleri şaşırtacak olan İşe Benim Stilim'de 4 Aralık Cuma gününe özel bir eleme gerçekleştirildi.

Tarz değilsin oyu alan her yarışmacı elenme adayı olurken günün sonunda yarışmaya veda eden isim belirlenecek.

4 ARALIK PAZAR GÜNÜ HANGİ YARIŞMACI NE ALDI?
Kim Kardashian'ın kendisi ile yemeğe gittiğini söylerek bu doğrultuda bir konsept düzenleyen Aleyna Eroğlu, jüri üyelerinin tamamından Tarzsın oyu alırken yarışmadan elenmekten kurtulan ilk isim oldu. İvana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş, Aleyna Erdoğlu için "Tarzsın" oyu kullandı.

YORUMLAR
  Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri
Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri