A24.com.tr » magazin » İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı - Yeni son bölüm özeti yayınlandı

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı - Yeni son bölüm özeti yayınlandı

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı - Yeni son bölüm özeti yayınlandı

Star Tv ekranlarında bu akşam 4. bölümü ile ekranlara gelen İstanbullu Gelin büyük ilgi topladı. Dizinin 5. bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başladı.

 Başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı yayımlandı.

DİZİNİN KONUSU

Faruk ile Süreyya'nın tutku dolu aşk öyküsü...
Annesiz ve babasız büyüyen Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, güzel ve gururlu bir genç kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadır. Süreyya'nın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk'a aşık olması ile değişir.

Bursa'nın tanınmış ve köklü ailelerinden Boranlar içinse bu aşkı kabullenmek hiç de kolay olmayacaktır. Esma Hanım, kendine ve köklerine uygun gelin adayını çoktan seçmiştir.

İstanbullu Gelin ilk bölümüyle ekranlara ‘merhaba’ demeye hazırlanıyor. Yayın tarihinden günler öncesinde tanıtım fragmanlarıyla dikkat çeken İstanbullu Gelin’in 1. bölümü bu akşam diziseverlerin beğenisine sunulacak. Faruk ile Süreyya’nın dillere destan, tutku dolu aşklarını ekrana taşımaya hazırlanan “İstanbullu Gelin”in hikayesi gerçek hayattan uyarlandı. Peki, İstanbullu Gelin oyuncuları kimler? İlk bölümde neler yaşanacak? İşte, yeni dizi hakkında merak edilenler!

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı

 İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI

FARUK BORAN (ÖZCAN DENİZ)

Ailesinden devraldığı otobüs firmasını genişleten ve ülkenin ünlü iş adamları arasına giren müzmin bekar Faruk, bir yandan tesadüfen tanıştığı ve adeta çarpıldığı Süreyya ile ilişkisinin getirdiği sorunlarla uğraşırken; diğer yandan birden bire hayatına giren düşmanı Adem’le başa çıkmaya çalışacaktır. Üstelik bu düşman aileyi temellerinden sarsacak bir sırla gelmektedir.

SÜREYYA DENİZ (BORAN) (ASLI ENVER)

Küçük yaşta ailesini kaybeden Süreyya, baş döndürücü güzelliği, güçlü kişiliği ve sağlam duruşu ile dikkatleri hemen üzerine çekmektedir. Süreyya’nın mütevazi yaşamı Bursalı iş adamı Faruk Boran’a ilk görüşte aşık olması ile tamamen değişir.

ESMA BORAN (İPEK BİLGİN)

Bursa’nın en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanım, Boran konağının tek hakimidir. Kocasını kaybettikten sonra kendini dört oğluna adayan Esma Hanım’ın elbette ki en büyük hayali ailesine layık bir gelin adayıdır.

FİKRET BORAN (SALİH BADEMCİ)
Her zaman abisinin başarılarının gölgesinde kalmış ve bunu hiç bir zaman kabullenememiştir. Fikret, abisinin evlenmesiyle delicesine aşık olduğu İpek’e kavuşur. Ancak İpek’in onu asla sevmemesi zaten zayıf olan karakterini iyice çökertecek ve sırf abisine zarar vermek adına bütün aileyi etkileyecek seçimlere sevk edecektir.
 

YORUMLAR
  Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler
Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler