A24.com.tr » magazin » 'İçerde' Sarp ve Umut'un kavuşma sahnesi herkesi ağlattı!

'İçerde' Sarp ve Umut'un kavuşma sahnesi herkesi ağlattı!

'İçerde' Sarp ve Umut'un kavuşma sahnesi herkesi ağlattı!

İçerde 35. bölüöü ile ekranlara geldi. Sarp ve Mert'in kardeş olduklarını öğrendikleri sahne ve kavuşma sahnesi izleyenlere gözyaşı döktürdü. Yeni bölümde neler yaşanacak, Celal baba ölecek mi?

 İçerde son bölümü ile ekranlara geldi. Aras Bulut İynemli'nin yani Mert'in yani Umut'un Sarp'la kavuşma sahnesi ve Sarp'a ilk kez 'Abi' dediği sahne izleyen herkesi duygulandırdı.

Show TV'nin sevilen dizisi 'İçerde'nin dünkü bölümü ile izleyenleri resmen ekrana kilitledi. Sarp aradığı kardeşinin Mert olduğunu sonunda öğrendi. İkilinin kavuşma anları ile Türkiye gözyaşlarına boğuldu.

SEDA SAYAN BİLE DAYANAMADI

'İçerde' dizisini hayranlıkla izleyen ünlü şarkıcı Seda Sayan Instagram hesabından Sarp ile kardeşi Umut'un kavuşma anlarından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına "Of be öldüm ağlamaktan" notunu düştü.

35. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“İçerde”nin 35. bölümünde; Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

YORUMLAR
  Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu...
Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu...