A24.com.tr » magazin » Hüsnü ve mesut diziden ayrılıyor mu?

Hüsnü ve mesut diziden ayrılıyor mu?

Hüsnü ve mesut diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar'ın yayınlanan son bölüm fragmanında vurulan Mesut komiser ve kalp krizi geçiren Hüsnü başkomiserin diziden ayrılacağı gündeme bomba gibi düşmüştü.

 Arka Sokaklar'ın iki efsane karakteri Hüsnü ve Mesut'un diziden ayrılacağı iddiaları üzerine diziden bir açıklama yapıldı.

Cuma günü yayınlanan bölümü ile izleyicileri hayrete düşüren akıllarda soru işareti bırakan ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, yayınlanan fragmanı ile televizyon gündemine bomba gibi düştü. Fragmanda Mesut Komiser vuruluyor, Hüsnü Komiser de kalp krizi geçiriyor.

İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm öncesi de gerek sosyal medya gerekse basın, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın ölerek diziden ayrılacağını konuştu. Ancak bugüne kadar yapımcılar ya da oyunculardan herhangi bir açıklama gelmemişti.

Arka Sokaklar'ın 'Ses'i açıkladı
Sonunda Arka Sokaklar dizisinde Volkan'ı (Boğaç Aksoy) seslendiren Levent Sülün; Hüsnü Çoban (Özgür Ozan) ve Mesut Güneri'nin (Şevket Çoruh) ölmeyeceğini; yani diziden ayrılmayacaklarını facebook hesabından duyurdu.

YORUMLAR
  Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin
Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin