A24.com.tr » magazin » Gülben Ergen yeni yıla servetle girecek

Gülben Ergen yeni yıla servetle girecek

Gülben Ergen yeni yıla servetle girecek

Son yılbaşı etkinliğinde verdiği konserden sahne ücreti olarak 100 bin Türk Lirası alan şarkıcı Gülben Ergen, 2017'nin yılbaşı eğlencesi için sahne alacağı Kıbrıs'ta 300 bin TL kazanacak.

 

 

Kısa bir süre önce haber sunucusu eşi Erhan Çelik'le olan evliliğini sonlandıran Gülben Ergen, sahne ücretine zam yapan ünlüler arasına katıldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; son haftalarda magazin dünyasının en çok konuşulan ismi olan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz sene yılbaşı akşamı sahne aldığı otelden 100 bin lira ücret almıştı. Gülben Ergen, "Bu yılbaşı gözler bende olacak" dercesine fiyatını 3'e katladı. Güzel şarkıcının, 31 Aralık akşamı Kıbrıs'ta sahne alacağı otelden 300 bin lira ücret alacağı öğrenildi.

YILBAŞI ÜCRETLERİ

Diğer sanatçıların da yılbaşı sahne ücretleri belli oldu. Bu yılın ücret şampiyonu değişmedi. Tarkan, 600 bin liralık sahne ücretiyle zirveye yerleşti. Özel bir TV kanalından bu astronomik ücreti alacak olan Megastar'ı 400 bin liralık sahne ücretiyle İstanbul'daki bir otelde sahne alacak olan Sibel Can izledi. Murat Dalkılıç ile Demet Akalın ise bir saatlik yılbaşı konserlerinden 250'şer bin lira alacak

 

YORUMLAR
  Bahçede bulunan 1 cm den daha ufak canlı bakın büyüdüğünde ne oldu!
Bahçede bulunan 1 cm den daha ufak canlı bakın büyüdüğünde ne oldu!