A24.com.tr » teknoloji » Facebook, fotoğraf efekti Prisma'ya göz dikti

Facebook, fotoğraf efekti Prisma'ya göz dikti

Facebook, fotoğraf efekti Prisma'ya göz dikti

Sosyal medyada kendinden küçük uygulamaları bünyesine katma çabalarına giren Facebook, bu kez de fotoğraf efekti uygulaması Prisma'yı alarak genişlemeyi sürdürme hedefinde.

Dünyanın en büyük platformları, en popüler uygulamaları ve yenilikleri büyümek ve daha fazla kitleye hitap edebilmek için ya satın alıyor ya da aynı gelişmeleri kendisine katarak gücüne güç katıyor. Facebook bu tür gelişmeleri çokça kullana en ünlü sosyal paylaşım platformları arasında yerini alıyor.

Facebook, gücünü genişletmek amacıyla Messenger, WhatsApp, Instagram gibi en büyük platformları bünyesine katarak ilerlemesini sürdüren firmaların başında geliyor. Sonrasında satın aldığı bu uygulamalara, diğer platformların en popüler özelliklerini ekleyerek bu durumu devam ettirdiğini biliyoruz. Şimdi ise Facebook, son zamanların önde gelen ve fotoğraf meraklıların vazgeçilmezi haline gelen Prisma uygulamasını bünyesindeki efektlere göz dikmiş durumda.

Bu uygulamanın bünyesinde bulunan ve fotoğrafları adeta sanatsal bir haline dönüştüren filtreleri Facebook, bünyesindeki platformların video çekimi, canlı yayın ve fotoğraf özelliklerine eklemeyi düşünüyor.

Sanat efektleri olarak geçecek olan bu Prisma benzeri efektler ile farklı canlı yayınlar çekebileceğinizi belirten Facebook'un, bu özelliği ne zaman sunacağı ise şimdilik belli değil. 

YORUMLAR
  Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler
Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler