A24.com.tr » dizi haber » Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanı yeni son EDHO

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanı yeni son EDHO

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanı yeni son EDHO

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 72. bölüm ile ekranlara muhteşem bir dönüş yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler yaşanacak?

 Dizinin takipçileri aylardır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacağı günü bekliyordu.

Ve o gün geldi EDHO yeni sezona bomba gibi başlıyor. 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ortalık karıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kim vurulacak? Hızır vuruldu mu, kurtulacak mı merak ediliyor. Geçen yılın en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran dizi bu yıla da hızlı başlayacak gibi. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 72. yeni bölüm fragmanı ve yeni sezon hakkında detaylar…

Meryem Uzerli’nin ayrılık kararı sonrası şok olan izleyciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun başlaması ile rahat bir nefes aldı. Yeni sezon yeni bölümde (72.) neler olacak merak konusu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanında yaşananlar heyecanı arttırdı. EDHO yeni bölümde Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır’a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu gece de reyting rekorları kırması bekleniyor. Yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi bu akşam saat 20.00’da baqşlıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas’a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle, alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır’ın yakasını bırakmazlar.
Ünal Kaplan ile birlikte tüm masa üyelerinin ortak kararı Hızır’ın bir an önce gelip masaya oturması yönündedir. İstihbaratın içindeki kendine yakın güçleri maşa olarak kullanan CIA, büyük kıyım için hazırlanmaktadır. Olayın ehemmiyetinin farkında olan herkes bir yandan Hızır’a kurulan pusuların ardını araştırırken diğer yandan dönüşünü sağlamaya çalışır. Peşinde ölümle gezen Hızır’ın dönüp işlerin başına geçmekten başka çaresi yoktur. Tabi eğer bunun için hala zamanı varsa…

EDHO SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde Hızır, kendisi ve ailesi için büyük tehdit olan iki kişiyi ortadan kaldırmak istemektedi. Yoksa istediği huzuru bulamayacaktır. Bunlardan ilki Rüstem’dir. Hızır, Rüstem’i masa toplantısında kafasına sıkarak öldürür. Geriye ise eski istihbaratçı Kaçak Serkan kalmıştır. Serkan’a ise bir tuzak kurar ve içine çeker.
Hızır Çakırbeyli, kendisi için canını feda eden Vehbi’nin ölümünden sonra eve kapanır. Abisinin yadigarının kaybı Hızır’a çok ağır gelmiştir. Serkan’ın verilen görevi yerine getirememesi Rüstem’in planlarını sekteye uğratmıştır. Her ne kadar bir an önce kaçıp gitmek istese de işini tamamlamak zorunda bırakılır. Son hamlesi için Hızır’ın evden çıkmasını kollayan Serkan kurduğu tuzakla ava gittiğini zannederken av olacaktır.

Ünal Kaplan masasındaki kan davasının bitmesi adına Rüstem ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Düşmanlıklarını ilan eden iki masa lideri birbirlerine rest çekerler. CIA tarafından gücünü kaybeden Rüstem geri adım atmayarak meydan okumaya devam edecektir. Meryem’in yeni görevi Hızır’ı ve gittikçe büyüyen ailesini ayakta tutmaktır.
Aldığı son darbeden sonra kolay kolay kendine gelemeyecek olan Hızır’ın aklında tüm işleri ailenin diğer erkeklerine bırakıp gitmek vardır. Ceylan da kendisi için aynı şeyi arzular. Artık biraz huzur bulmak herkesin hakkıdır. Hızır, Serkan ve Rüstem’den kurtulunca masayı bıraktığını ve işlerini kardeşlerine ve oğluna devrettiğini söyler. Herkesi şok eden bu hareket sonrasında Hızır, hayatının geri kalanını ailesi ile birlikte beladan uzak geçirmek için yola çıkar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’DA AYRILIK
İstanbul ile Almanya arası mekik dokuyan Meryem Uzerli, bu sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda olmayacak. Yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu söyleyen Uzerli, “Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak'ta yeni bir diziyle ekranda olacağım” dedi.
Dizinin ekibine duygusal sözlerle veda eden Uzerli, “Sevgili Suzi, seni çok özleyeceğim. Güçlü, komik, zeki bir insandın. Senin için 15 bölüm yazılmış bir hikâye maalesef devam etmiyor. Vedalaşmak zor fakat hayat bizi hatıralar ile de mutlu edebilir. Sen de bana her oynadığım karakter gibi bir şey öğrettin, teşekkür ediyorum Suzan Suzi… Ben de senin gibi bu dünyada sadece bir misafirim kurallar bu – Çok sükür seninle tanıştım ve teşekkür ediyorum mükemmel #edhoekibe.#edho ekip derken sadece dizi ekip değil – sizi seyirci olarak da diyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR
  Oscar tarihinin unutulmaz kırmızı halı kıyafetleri
Oscar tarihinin unutulmaz kırmızı halı kıyafetleri