A24.com.tr » magazin » Eser West'ten olay açıklama: Serhat'a çok pis...

Eser West'ten olay açıklama: Serhat'a çok pis...

Eser West'ten olay açıklama: Serhat'a çok pis...

Survivor'da açlığa dayanamadığını öne sürüp yarışmadan ayrılma kararı alan Eser West, adaya vedasının arkasındaki nedenleri bir bir anlattı..

 Survivor'da adaya kendi isteğiyle veda eden Eser West, kameralar olay açıklamalarda bulundu. Eser, Serhat Akın hakkında öyle bir şey söyledi ki...

İŞTE O SKANDAL AÇIKLAMA

NELER YAŞANMIŞTI

Eser West dün akşam flaş bir karar alarak Survivor yarışmasından ayrıldı. Bu kararı Acun Ilıcalı'ya Eser West'in Survivor 2017'ye veda etmesi haftanın olayı oldu. Acun Ilıcalı, Gönüllüler kadrosunda yer alan iddialı yarışmacının kendi isteğiyle ayrılmak istediğini açıkladı.

Eser, açlığa daha fazla dayanamadığı için Survivor'dan ayrılmak istediğini bildirdi. Bu olayın ardından acil konseyi toplayan Ilıcalı, Eser'in ayrılma isteğini yarışmacı arkadaşlarına açıkladı

Eser West'in ayrılma isteğinin ardından bu akşam yayınlanacak ilk bölümde arkadaşlarına nasıl veda ettiği görüntüleniyor. Eser West yarışmayı yarıda bırakmasının ardından sosyal medya hesabından da Acun Ilıcalı'ya teşekkür eden bir not paylaştı. Bunun Ardından Eser'in kız arkadaşı Cansel Çördük'te 'Arkandayız' mesajını sevgilisine iletti.

 

YORUMLAR
  Yılbaşı için burçlara özel hediye önerileri
Yılbaşı için burçlara özel hediye önerileri