A24.com.tr » ajanda » Hazal emre neden ayrıldı | Hazal Atabek şok!

Hazal emre neden ayrıldı | Hazal Atabek şok!

Hazal emre neden ayrıldı | Hazal Atabek şok!

Kısmetse Olur'un son fragmanında eve yeni girş yapan damat adayının eski yarışmacılardan Emre Ubeyli olacağı iddia ediliyor. Emre Ubeyli'nin eve geri dönmesine Hazan ne diyecek?

 Kısmetse Olur'da eski yarışmacılar bir bir eve geri dönmeye devam ederken, Hazal Atabek'le uzun süredir aşk yaşayan ve daha sonra ayrılan Emre Ubeyli'nin Kısmetse Olur'a katılacağı iddia edildi.

Kısmetse Olur bir hafta finalini daha geride bırakırken gözler şimdiden gelecek haftaya çevrildi. Evden son olarak ayrılan isim Gözde idi. Günler öncesinden siz değerli okuyucularımıza aktardığımız güzel gelin adayının eleneceği haberinin ardından şimdi 19 Mart finalinde kimin evden gideceğini açıklayacağız. Eve gelmesi olay haline gelen ve çeşitli spekülasyonları da beraberinde getiren aday, artık Kısmetse Olur'da yer almayacak.

İlerleyen zamanlarda geri döner mi bilmiyoruz ancak şu an ayrılacağı kesin. Son altı gün daha ekranlarda göreceğimiz ünlü aday, eleme akşamı evden ayrılacak. Kısmetse Olur'da gelin ve damat adayları birbirlerini tanımak ve şans vermek üzere başladıkları ilişkilerinde, evlenmek ve geleceklerini kurmak istiyorlar. Geçtiğimiz sezon evlilikle noktalanan Kısmetse Olur'da bakalım bu sezon kim evlenecek ve büyük ödüle sahip olacak. Bilindiği üzere bu gece yayınlanan final bölümünde Gözde Bozacı elendi ve yerine Melis Buse Betkayan geldi. Rabia Karaca da eve döndü. Bu gelişme damatlardan birinin evden ayrılacağı anlamına geliyor. Sizler için hazırladığımız haberde elenecek ismi hazırladık.

 

 

YORUMLAR
  Survivor'da ödül oyununun galibi hangi takım oldu?
Survivor'da ödül oyununun galibi hangi takım oldu?