A24.com.tr » eğitim » Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor | Ekim 2017

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor | Ekim 2017

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor | Ekim 2017

Sürücü adaylarının merakla beklediği ehliyet sınav sonuçlarına ilişkin sabırsız bekleyiş devam ediyor. 7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları açıklandı mı sonuçlar nereden öğrenilecek?

Sürücü adayları 7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Ehliyet sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavına katılan adaylar, sonuçları heyecanla bekliyor. 2017'nin üçüncü ehliyet sınavı olan MTSKS-3 için adaylar sorgularını hızlandırdı. Peki, 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? Ehliyet sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak?

EHLİYET SINAV SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK MI?

18 yaşını doldurup ehliyet alabilmek için büyük çaba gösteren sürücü adayları, 7 Ekim'de ehliyet sınavına girdi. Ehliyet alma heyecanı gittikçe artan adayların gözü MEB'de. Ehliyet sınav sonuçları için belirlenen tarih bugün. Sonuçlar henüz açıklanmadı. Diğer ehliyet sınavlarının sonuçları öğle vakitlerinde açıklanmıştı. Buna göre 7 Ekim ehliyet sınav sonuçlarının saat 14.00 gibi açıklanması bekleniyor.

7 EKİM EHLİYET SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN?

7 Ekim ehliyet sınavında 70 baraj puanını geçen sürücü adayları bir sonraki aşama olan direksiyon sınavına girecekler. Ana direksiyon sınavı ise 04-05 Kasım' da yapılacak. İlk direksiyon sınavından kalan adaylar için aralıklarla 3 sınav daha yapılacak. Bu direksiyon sınav tarihleri ise 25-26 Kasım, 09-10 Aralık, 30-31 Aralık' da gerçekleştirilecek. 

YORUMLAR
  2017'de en çok konuşulan yaşam ve magazin haberleri
2017'de en çok konuşulan yaşam ve magazin haberleri