A24.com.tr » magazin » Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show'la ilgili radikal karar!

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show'la ilgili radikal karar!

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show'la ilgili radikal karar!

Kanal D ekranlarında 10 yılı aşkın süredir yayınlanan Beyaz Show'un yeni sezonu öncesi programın sunucusu Beyazıt Öztürk radikal bir değişiklik kararı aldı.

Milliyet'in magazin yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Beyazıt Öztürk'ün yeni sezon planlarını açıkladı. Eyüboğlu, 'Beyaz Show'u geçtiğimiz sezon bant yayını yapan Beyaz'ın önümüzdeki sezon buna son vereceğini yazdı.

Neden bant yayını yapmıştı

Ocak 2016’da canlı yayına bağlanan Diyarbakırlı bir öğretmenin, "Güneydoğu'da olanların farkında mısınız? Burada doğmamış çocuklar öldürülüyor" şeklinde açıklamalarda bulunmuş, öğretmenin söyledikleri yüzünden program RTÜK’ten ceza almıştı. Beyazıt Öztürk ise bu olay sonucunda bant yayını yapma kararı almıştı.

Ali Eyüboğlu'nun köşesinde yazdıkları şöyle:

Kanal D’nin en uzun soluklu programlarından biri olan ‘Beyaz Show’, yeni yayın dönemine sürprizle başlayacak. Ocak 2016’da canlı yayına bağlanan Diyarbakırlı bir öğretmenin söyledikleri yüzünden RTÜK’ten ceza alan ve hakkında soruşturma açılan Öztürk, o yüzden geçen sezon ‘Beyaz Show’u bant yayın yapmıştı. Ekim sonuna doğru programa başlaması planlanan şovmen, bu sezon canlı yapma kararı aldı. Umarım Öztürk, benzer bir vaka yaşamaz. 

YORUMLAR
  30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)
30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)