A24.com.tr » medya » Anne dizisi 13. bölüm fragmanı - Gamze ile ilgili şüpheler

Anne dizisi 13. bölüm fragmanı - Gamze ile ilgili şüpheler

Anne dizisi 13. bölüm fragmanı - Gamze ile ilgili şüpheler

Anne dizisi son bölüm sonrası 31 Ocak’ta ekrana gelecek 13. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Melek’in annesi olduğunu söyleyen Şule, polise giderek Zeynep’in kızını kaçırdığı ihbarında bulundu.

Anne dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümün ardından 24 Ocak'ta dizinin takipçilerinin karşısına çıktı. Önemli gelişmelerin yaşandığı dizide Turna’nın Zeynep tarafından götürülmesi üzerine beklenmedik olaylar yaşandı. Melek’in annesi olduğunu söyleyen Şule, polise giderek Zeynep’in kızını kaçırdığı ihbarında bulundu.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Cengiz’in başucunda bekleyen Şule yaşananlardan dolayı üzüntüsünü gizleyemeyecek. Çaresiz bir durumda kalmasının ardından yeniden Gönül’ün yanına gidecek olan Zeynep ondan yardım istese de bu kez hiç beklemediği bir durum ile karşı karşıya kalacak. Öte yandan Gamze’nin Mert’ten ayrıldığını öğrenen kayınvalidesi ise gerçekleri anlatmaya karar verecek.

Gamze ile ilgili şüphelerini gidermesinin ardından dünürü ile birlikte hareket edecek olan kayınvalide bu kez gerçek suçlunun oğlu olduğunu öğrenecek. Ailelerin isteği ile yeniden bir araya gelen ikili ilişkilerini olumlu bir şekilde devam ettirse de Mert’in isteği aralarındaki durumu yine olumsuz etkileyecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılbaşı haftası nedeniyle ekran hayatına 2 hafta süreyle ara veren dizi geçtiğimiz hafta son bölümü ile ekranlarda oldu. Polis ekipleri bir yandan Rıfat’ın evinde yaşanan cinayeti araştırırken diğer yandan da şüpheliler arasında olan Zeynep’in yerini tespit etmeye çalıştı. Ortadan kaybolan Turna için de kayıp ilanı çıkartan ekipler küçük kızın bulunması için Zeynep’in gittiği mekanları araştırmaya başladı.

MERAL ÇEKTİNKAYA DİZİYE DAHİL OLDU

Gönül’ün yıllar önce öldürdüğü kocasının annesi olarak diziye dahil olan Meral Çetinkaya Gönül’e hesap sormuş ve oğlunu neden öldürdüğü hakkında bir şeyler söylemesini istemişti. Gerçekleri açıklama konusunda tereddüte düşen Gönül ise sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. 

YORUMLAR
  Ünlü sunucular kimlerle akraba?
Ünlü sunucular kimlerle akraba?