A24.com.tr » yaşam » Adnan Oktar'ın Silivri'deki lüks çiftlik evi görüntülendi

Adnan Oktar'ın Silivri'deki lüks çiftlik evi görüntülendi

Adnan Oktar'ın Silivri'deki lüks çiftlik evi görüntülendi

A9 kanalı Adnan Oktar'ın çiftlik evinin görüntülerini paylaştı. Fotoğraflarda lüks çiftlik evinin hemen hemen her köşesinde Osmanlı motiflerinin yer alması dikkat çekti.

 Adnan Oktar'ın Cemaati'ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

FACEBOOK'TA PAYLAŞILDI
Adnan Oktar'ın Silivri'de yeni inşa edilen lüks çiftlik evinin fotoğrafları yayımlandı. A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda köşkle ilgili bilgiler de yer aldı. Adnan Oktar, Silivri'de inşa edilen çiftlik evlerinin dekorasyonuyla hiç gitmediği halde, en ince detayına kadar kendi ilgilendi.

 

LÜKS ÇİFTLİK EVİNDEN KARELER

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Nuh 2016-08-31 00:27:45

    Süleyman için de, sabah gidişi bir ay, akşam dönüşü bir ay (mesafe) olan rüzgara (boyun eğdirdik); erimiş bakır madenini ona sel gibi akıttık. Onun eli altında Rabbinin izniyle iş gören bir kısım cinler vardı. Onlardan kim Bizim emrimizden çıkıp-sapacak olsa, ona çılgın ateşin azabından taddırırdık. Ona dilediği şekilde kaleler, heykeller, havuz büyüklüğünde çanaklar ve yerinden sökülmeyen kazanlar yaparlardı. "Ey Davud ailesi, şükrederek çalışın." Kullarımdan şükredenler azdır. (Sebe Suresi 12, 13)

  Ebru Gündeş Sibel Can'ı solladı!
Ebru Gündeş Sibel Can'ı solladı!