A24.com.tr » medya » Adı Efsane yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 6.

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 6.

Adı Efsane yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 6.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer gibi ünlü isimlerin yer aldığı "Adı Efsane" dizisi bu hafta 4. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane izleyicileri yine ekrana kilitledi. İzleyiciler şimdiden gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı.

Tarık, Bahar’ın kendisini şikâyet ettiğinden habersiz, iki gün sonra gerçekleşecek velayet davasına hazırlanmaktadır. Sözleşmeyi alacağından emin olduğundan, kızlarına kavuşmak için hala bir şansı olduğuna inanmaktadır. Duruşma günü okula bir müfettiş gelir. Hakkında soruşturma açılacağını öğrenen Tarık ne yapacak? Bahar ve öğrenciler müfettişe ne diyecek? Tarık sözleşmeyi yapıp, duruşmaya götürebilecek mi?

SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat eder. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışır. Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi?

ADI EFSANE KONUSU

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından, sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

YORUMLAR
  Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?