A24.com.tr » şans oyunları » 9 ocak Milli Piyango çekiliş sonuçları sıralı tam liste

9 ocak Milli Piyango çekiliş sonuçları sıralı tam liste

9 ocak Milli Piyango çekiliş sonuçları sıralı tam liste

En son yılbaşı gecesi yapılan ve 60000000 TL ikramiye kazanan 2796288 numaraların ardından 9 ocak Milli Piyango çekilişi için geri sayım başladı.

 Milli Piyango çekilişi için geri sayım başlarken heyecan doruğa ulaştı. 9 ocak pazartesi çekiliş sonuçlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Milli Piyango çekilişi için geri sayım sürüyor. Bu akşam yapılacak olan 9 Ocak Milli Piyango çekilişi için heyecan doruk noktasına ulaştı. Son olarak 31 Aralık 2016 tarihinde yılbaşı özel çekilişi gerçekleştirilen Milli Piyango'da büyük ikramiyeyi 2796288 numaraları kazanmıştı. Milli Piyango çekilişine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO HAKKINDA

Millî Piyango, Türkiye'de Millî Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur. Türkiye'de piyango çekilişleri, her ayın 9, 19 ve 29'uncu günleri yapılır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir, örneğin her yıl 31 Aralık gecesi yılbaşı özel çekilişi yapılır.

YORUMLAR
  İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri
İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri