A24.com.tr » medya » Zuhal Topal'la Sofrada mikser kimdir? Aydoğan Temel kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada mikser kimdir? Aydoğan Temel kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada mikser kimdir? Aydoğan Temel kimdir?

Fox TV'nin gündüz kuşanında en çok sevilen programı olan olan Zuhal Topal'la Sofrada mikser kimdir? Zuhal Topal'la Sofrada dış ses kimdir? Aydoğan Temel kimdir?

Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın sunduğu yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasındaki dış ses merak edildi. Google'da en çok arananlar arasına giren dış sesin sahibi tiyatrocu ve seslendirmen Aydoğan Temel'dir. Sesiyle yarışmaya renk katan Temel ilk defa bu yarışmayla birlikte televizyondaki projerlerde yer almıyor. Peki Aydoğan Temel kimdir, kaç yaşında, nereli?

AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

Aydoğan Temel 1966 senesinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğmuştur ve 53 yaşındadır. Aydoğan Temel tiyatro eğitimi almıştır ve birkaç yabancı filmde dublaj sanatçısı olarak çalışmıştır.

 

Fakat onun sesini en çok yakından tanımamızı sağlayan program Show TV’nin Pazar Keyfi programı. Uzun seneler boyu Pazar Keyfi programında seslendirmeci olarak çalışan Temel, şu an Zuhal Topal’la Sofrada programının dış sesliğini yapıyor.

Aydoğan Temel yalnızca ses sanatçılığını icra etmiyor. Aynı zamanda ortalama olarak 30 senedir oyunculuk dersleri ve diksiyon dersleri vermeye devam ediyor. 

YORUMLAR
  İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!
İşte Milli futbolcuların aldıkları primler!