A24.com.tr » magazin » Zuhal Topal, Esra Erol'u bombalayarak açıkladı:"Program kalkarsa..."

Zuhal Topal, Esra Erol'u bombalayarak açıkladı:"Program kalkarsa..."

Zuhal Topal, Esra Erol'u bombalayarak açıkladı:"Program kalkarsa..."

İzdivaç programlarının kaldırılacağı yönündeki haberlerin ardından Zuhal Topal de bir açıklama yaptı. Topal, Esra Erol'un canlı yayında ağlamasını kastederek onun gibi olmayacağını söyledi.

 Evlendirme programlarının yayından kalkacağını duyuran Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un ardından canlı yayında hıçkıra hıçkıra ağlayan Esra Erol'dan sonra Zuhal Topal de bir açıklama yaptı.

Evlilik programlarının başarılı sunucusu Zuhal Topal, katıldığı “Duymayan Kalmasın” programında, “İki yıldan beri yaşadıklarımı hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım” dedi.

İLGİLİ HABER Şahan'dan Esra Erol'a ağır gönderme Şahan'dan Esra Erol'a ağır gönderme


2009 yılında evlilik programları sunmaya başladığını belirten Zuhal Topal: “Daha önce engellilerle ilgili program yaptım kimse izlemedi, en çok şikâyet edilen programlar evlilik programları ne yazık ki en çok izlenenler de evlilik programları. Benim programım RTÜK’ten en az ceza alan programdır. Kaldırılması hiç hoş değil. Ama yetkililerimizin aldığı kararlara saygı duymak zorundayım. Ben sadece sunucuyum eşim de yapımcı değil” dedi.

Esra Erol dün programında konu hakkında açıklama yaparken sesi titremişti. Zuhal Topal, Erol'un bu haline göndermede bulunarak "sesimi titreterek ben şöyle yaptım ben böyle yaptım demeyeceğim" dedi.

YORUMLAR
  İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı
İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı