A24.com.tr » magazin » Zuhal Topal çarşaf giydi!

Zuhal Topal çarşaf giydi!

Zuhal Topal çarşaf giydi!

İzdivaç kraliçesi Zuhal Topal'ın, eşi Korhan Saygıner'le birlikte hafta sonu Dubai’de tatil gerçekleştirdiği tatil gezisi hayranlarını şaşırtacak anlara sahne oldu.

İşte Zuhal Topal'ın oldukça mutlu göründüğü o tatilden birkaç kare:;

Sunucu ve oyuncu Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner küçük bir kaçamak yaptı.

İzdivaç programlarının bitirilmesi üzerine süren tartışmalarla stersle günler geçiren Zuhal Topal kendine Dubai'ye attı.

Dubai’de iki gün geçiren çift; çöl safarisi yaptılar, astronot kıyafetleriyle su altında köpek balıkları ve vatozlar arasında yürüdüler. Emirate of Dubai bölgesinde 14 yaşındaki Yunus Hilma ile yüzdüler.

Zuhal Topal Kimdir?

1976 yılının Eylül ayında İstanbul’da dünyaya gelen Zuhal Topal daha ilkokuldayken okuma bayramında bir oyunda sahne almış ve oyunculuk ile bu yıllarda tanışmıştır. Üniversite yıllarında daha öğrenciyken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne de gitmiş ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. Kendini en iyi şekilde geliştirmeye çalışan Zuhal Topal 20 yaşında çeşitli çocuk oyunlarında sahne almış ve aktif bir şekilde tiyatro hayatına başlamıştır. İlk olarak 1997 yılında yayınlanan Sevda Kondu adı dizide rol almıştır.

İlk TV dizisinin ardından ünlü markaların reklam filmlerinde rol alarak son derece tanınan bir oyuncu haline gelen Zuhal Topal 2007 yılında Şarkı Söylemek Lazım isimli ses yarışmasına katılmış ve bu yarışmada birincilik kazanmıştır. 2009 yılında yayına giren Geniş Aile dizisinde Şukufe adlı başrol karakterini canlandırmıştır ve oyunculuk hayatında büyük bir başarı yakalamıştır. Günümüzde ise Zuhal Topal’la İzdivaç isimli bir evlilik programı sunuculuğu yapan Zuhal Topal oyunculuk hayatında birçok film ve dizide aktif bir şekilde rol almıştır. 2008 yılında Korhan Saygıner ile dünya evine giren Zuhal Topal’ın Lina adında bir kızı bulunmaktadır.

YORUMLAR
  Kaç yaşında hissettiğinizi tahmin eden test
Kaç yaşında hissettiğinizi tahmin eden test