A24.com.tr » dizi haber » Zalim İstanbul 14. bölüm izle | son bölüm izle | Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı izle

Zalim İstanbul 14. bölüm izle | son bölüm izle | Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı izle

Zalim İstanbul 14. bölüm izle | son bölüm izle | Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı izle

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Zalim İstanbul'un 14. bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler araştırmaya başladı. Zalim İstanbul 14. bölüm izle. Zalim İstanbul 15. bölüm fragmanı izle

Kanal D'de her pazartesi yeni bölümü yayınlanan dizi Zalim İstanbul'un 14. bölümü çok merak edildi. Kendine özel bir hayran kitlesi olan dizinin sevenleri kaçırdıkları veya yeniden izlemek 14. bölümü izlemek için yol arıyorlar. Sevilen dizinin 14. yeni bölümü habermizin detaylarında mevcuttur. Zalim İstanbul dizisinin 15. bölümünün fragmanına da habermizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

ZALİM İSTANBUL 14 BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

14. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Agah'ın arkasından çevirilen planların gün yüzüne çıkması herkes için büyük tehlikeye yol açıyor. Seher, Cemre'nin evlendiğini duyunca bir kez daha yıkılıyor.

Cenk, Amerika'ya gitme eğlencesi sırasında herkesi şok eden bir açıklama yapıyor. Cemre ile evlendiğini söyleyen Cenk'e ilk tepki annesi Şeniz'den geliyor. Haberi duyan Ceren ve Seher yıkılıyorlar. Agah olayın sonunda gelip duydukları karşısında Cenk'ten hesap soruyor. Şeniz, sakladıkları sırrın ortaya çıkmaması için Cenk'i bu yoldan döndürmeye çalışıyor.

Cenk, aldığı kararın arkasında duruyor. Şeniz bu sefer rotasını Cemre'ye çeviriyor. Ona para teklif ederek bu oyunu sonlandırmasını istiyor. Cemre'nin olumsuz yanıtı üzerine Nedim ile onu kafalamaya çalışıyor. Nedim, Cemre ve Cenk'in evlendiklerini duyduğunda çok üzülüyor. Bu durum onun hırslanmasına neden oluyor. Yavaş yavaş ayaklanmaya başlıyor.

Cemre ile Cenk neden evlendi? Nedim ayağa kalkacak mı? Agah, evliliği nasıl tepki verecek? Ceren hırsını nasıl alacak?

YORUMLAR
  Türkiye'de yer sarı gök kırmızı
Türkiye'de yer sarı gök kırmızı