A24.com.tr » kadın » Yüz kırışıklıklarından nasıl kurtuluruz?

Yüz kırışıklıklarından nasıl kurtuluruz?

Yüz kırışıklıklarından nasıl kurtuluruz?

Dr. Öz ve ekibi yüz kırışıklıklarından kurtulmanın yollarını anlattı.

 Cosmopolitian - Pazartesi 28, Kasım 2016 Hollywood yıldızları 40'lı, 50'li ve hatta 60'lı yaşlarına geldiklerinde bile nasıl bu kadar genç ve sağlıklı görünebiliyorlar? Bu illa pahalı botoks veya tehlikeli plastik ameliyatla mı mümkün oluyor? Dr. Öz'e göre bunun cevabı "HAYIR"! Peki o zaman, eğer harika görünmek için ameliyat olmuyorlarsa, sırları nedir? Okumaya devam edin. Öğreneceğiniz yöntem heyecan verici bir şekilde etkili, güvenli ve ucuz!

Birkaç hafta önce Dr. Öz, şovunda hızlı bir şekilde 10-15 yaş daha genç görünmek isteyen, ancak ameliyatın veya botoksun potansiyel risklerinden çekinen, yaşlanan ünlülere sağladığı tedavinin sırrını açıkladı. Onun tekniğinin ne kadar basit, ucuz ve etkili olduğu bizleri o kadar şaşırttı ki bunu hemen kendimiz denemek ve sonuçlarını bir makalede paylaşmak istedik!

Bugüne Kadarki En İyi Cilt Çözümü

Dr. Öz bugüne kadar ona yüksek miktarlar ödeyen ünlüler için sağladığı, kırışıklık giderici çözümünü bir sır olarak sakladı. Ancak izleyicilerinin pahalı yaşlanmayı önleyici ürünlere veya bol vaatlerde bulunan, ancak yarardan çok zararı olan tehlikeli cerrahi prosedürlere binlerce lira para harcadıklarını gördükçe bu sırrı açıklamak zorunda hissettiğini söylüyor. Bunun sonucunda kendisi birkaç hafta önce ekrandaki tüm izleyicilere daha önce sadece ünlülere sağladığı basit çözümünü açıkladı!
Kendisi, bu yaşlılık önleyici mucizevi çözümü pek çok ünlü arkadaşının kariyerlerini canlı tutabilmek için daha genç görünmek adına ameliyat gerektirmeyen bir çözüm arayışlarına yardımcı olmak isterken keşfetmiş.

Dr. Öz, şovunda aylar süren yorucu araştırmalar ve deneyler sonucunda ekibinin sadece bir ay içerisinde kadınların görünümünde resmen 10-20 yaş gençleşme sağladığı görülen bir ürün keşfettiğini açıkladı. Daha da şaşırtıcı olan bu ürünün hem emniyetli, hem de çok ucuz olması ! Kendisinin şovunda belirttiği ürünün adı Jenex cream .

Peki, nedir bu ürün?

Ürün, yaşlanmayı önleyici 2 Kilit Bileşen içermekte:

1. C Vitamini
2. Hiyaluronik Asit

Bunlar, birlikte çalışarak kırışıklıkları ve derin çizgileri hücresel seviyede, yani cildin yüzeyinin daha alt tabakasında çözen bileşenlerdir. Bu kadar etkili olmalarının sırrı da budur.
C Vitamini, Gençlik Çeşmesi:
Dr. Öz'ün bahsettiği yaşlılık önleyici çözümün ilk bileşeni C Vitamini'dir .

C Vitamini zarar görmüş cildin derinliklerine nüfuz eder ve cildin dolgun ve sıkı görünmesini sağlayan bir protein olan yeni kolajenleri stimüle eder. Bu güzellik endüstrisinde çalışanlar tarafından bugün gayet iyi bilinmekte, çünkü 2009 senesinde sonuçları açıklanan bir çalışma cilde doğan C Vitamini uygulamanın ince çizgiler ve kırışıklıklarda %60 azalma sağladığını göstermiştir . Dr. Öz, Jenex cream ürününün bu kadar etkili olmasının nedeninin bu olduğunu söylüyor. Bu doğru yoğunlukta ve dozajda C Vitamini içeren piyasadaki nadir ürünlerden biri.

Hiyaluronik Asit:
Dr. Öz, C Vitamini ile doğru bir şekilde kombine edildiğinde yüzünüzün onlarca yaş daha genç görünmesini sağlayan bir ikinci bileşenin de söz konusu olduğunu belirtti. Hiyaluronik Asit neme bağlanarak etkisini göstermektedir. Bu bileşen suda ağırlığının 1.000 mislini tutabilmektedir ve böylece cildi dolgunlaştırma açısından mükemmeldir. Hiyaluronik asit cildinizin kuruluk, çevresel stres veya tahriş sonrasında kendisini onarmasına ve yeniden canlanmasına yardımcı olur. Dr. Öz'e göre herhangi bir reçete gerektirmeden piyasada bulabileceğiniz ve etkili yoğunlukta Hiyaluronik Asit içeren belki de tek bir ürün bulunmakta: Jenex cream .

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 3 yorum yapıldı.
  • Gülten şarlak 2017-09-27 15:27:22

    02129850732 nolu telefonun beni aramasını istiyorum

  • hatice 2017-04-05 13:42:41

    Sakın bu kremi almayın. Bu firma dolandırıcı. İadesi yok. Muhattap yok. Fatura yok.sözleşme yok. Sağlık Bakanlığı izni yok. Var diyorlar. Size ürünü sattılar sonra ulaşamıyorsunuz. SAKIN ALMAYİN.sahipleri Rus oluyor, Alman oluyor, Türk oluyor. Herşeyle yalan. Hele ürünü görün. Kesinlikle sahte.içine ne koydukları belli değil.

  • Güzel 2017-02-22 14:39:42

    Nerde bulabiliriz bu kremi

  İşte şehitlerin kimlikleri...
İşte şehitlerin kimlikleri...