A24.com.tr » teknoloji » YouTube 100 milyon abone ödülü belli oldu

YouTube 100 milyon abone ödülü belli oldu

YouTube 100 milyon abone ödülü belli oldu

YouTube kullanıcılarına belli abonelikleri geçtiğinde bir tebrik plaketi yolluyor. YouTube'da 100 milyon abone sayısını tek bir kanal geçerken, 100 milyonun ödül plaketi tanıtıldı.

YouTube'da 100 bin aboneyi geçtiğinizde sizlere başarınızı kutlayan bir plaket gönderiliyor.

Plaketin üzerinde kanal ismi yazarken, yeni ödüle sahip olmak için 1 milyon aboneyi geride bırakmak gerekiyor. 1 milyon abone ulaşmak birçok kişi için oldukça zorlayıcı olsa da, bunu çok daha üst noktalara taşıyanlar bulunuyor.

YouTube abone sayısı kısıtlaması başladı!YouTube abone sayısı kısıtlaması başladı!
Instagram'ın fotoğraf ve videoların beğeni sayılarını gizlemeye başlamasından sonra, benzer bir hamle YouTube'dan geliyor. YouTube abone sayısı kısıtlaması resmen başladı.

Hindistan merkezli bir müzik ve film prodüksiyon şirketi T-Series ve YouTube denilince ilk akla gelen isimlerden birisi olan PewDiePie‘ın kanalı geçtiğimiz haftalarda 100 milyon aboneyi geçerek YouTube tarihinde bir ilke imza attı.

Red Diamond Creator Award olarak adlandırılan ve tamamen el yapımı olan ödül, YouTube’un resmi Twitter hesabında tanıtıldı. Tek bir erişim cam parçasından oluşan ödül, adını nadir bulunan elmasları birinden alıyor.

Bu duyurulmadan önce bir YouTuber’ın sahip olabileceği en büyük ödül, aynı şekilde T-Series ve PewDiePie’nin de sahip olduğu 50 milyon aboneli kanallar için Özel Oynatma Butonu bulunan ödüldü.

Diğer fiziksel ödüller arasında 10 milyon aboneli kanallara verilen elmas oynatma butonu, 1 milyonu aşan kanallar için altın oynatma butonu ve 100.000 aboneye ulaşan kanallar için gümüş oynatma butonu yer alıyor. 

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!