A24.com.tr » ajanda » Yıldız Kenter'in kızı kimdir? Leyla Kenter kimdir, nereli, kaç yaşında? Leyla Tepedelen kimdir?

Yıldız Kenter'in kızı kimdir? Leyla Kenter kimdir, nereli, kaç yaşında? Leyla Tepedelen kimdir?

Yıldız Kenter'in kızı kimdir? Leyla Kenter kimdir, nereli, kaç yaşında? Leyla Tepedelen kimdir?

Yıldız Kenter'in vefatından sonra kendiyle birçok şey merak edildiği gibi ailesi hakkında da merak edilenler internette araştırıldı. Yıldız Kenter'in kızı Leyla Kenter'de çok fazla merak edildi.

Yıldız Kenter'in kızı kimdir? Leyla Kenter kimdir, nereli, kaç yaşında? | Türk tiyatrosu ve sinemasının en önemli isimlerin başında gelen Yıldız Kenter, hayatını kaybetti. Yıldız Kenter'in vefatının ardından hakkında birçok konu merak edilirken bunlardan biri de kızı Leyla Kenter oldu. Leyla Kenter kısa sürede en çok araştırılan kişiler arasına girerken hakkındaki bazı bilgiler ise haberimizin içeriğinde mevcuttur.

LEYLA KENTER KİMDİR?

Yıldız Kenter ve Nihat Akçan'ın kızı olan Leyla Kenter 1952 yılında İstanbul'da doğdu. Gençlik yıllarında annesiyle birlikte birkaç filmde yer alan Kenter, dönemin siyasi baskılarından dolayı yurt dışına yerleşmiştir. Bir dönem Kenya'da yaşayan Leyla Kenter, Cambridge’de iki fakülte bitirmiştir. Kansere yakalanan Leyla Kenter bir ameliyat geçirmiş ancak şu anki sağlık durumu hakkında bir bilgi yok. Leyla Kenter, bir büyükelçi ile evlidir. Leyla Kenter'in soyadı evlendikten sonra Tepedelen olarak değişmiştir.

OYNADIĞI FİLMLER 

Başlık Parası (Nazlı) 1973
Fatma Bacı (Ayşe) 1972
Vahşi Çiçek (Sema) 1971
Anneler Ve Kızları (Iraz) 1971

YORUMLAR
  Ünlülerin Afrin şehitleri için yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı
Ünlülerin Afrin şehitleri için yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı