A24.com.tr » sağlık » Yılbaşı hastaneler açık mı, kaça kadar açık, 1 ocak 2019 hastaneler hizmet veriyor mu?

Yılbaşı hastaneler açık mı, kaça kadar açık, 1 ocak 2019 hastaneler hizmet veriyor mu?

Yılbaşı hastaneler açık mı, kaça kadar açık, 1 ocak 2019 hastaneler hizmet veriyor mu?

Yılbaşı hastaneler açık mı? Yılbaşında eğlenmek için sokaklara dökülenler ve evde kutlayanlar sağlık problemi yaşamaları durumunda hastanelerin açık olup olmadığını merak ediyor.

 Yılbaşında hastaneler açık mı? Yılbaşı günü vatandaşlar hastanelerin açık olup olmadığını merak ediyor.

 Yılbaşı için saatler kala noterde işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar 1 ocakta noterlerin açık olup olmadığını merak ediyor.

Bu yıl 1 Ocak Pazartesi tarihine denk gelen yılbaşında birçok yerin tatil olması dolayısıyla vatandaşların hangi yerlerin açık, hangilerinin kapalı olduğu konusu akıllarını kurcalıyor. Hastane, eczane, noter veya diğer kamu kurumlarında işlerini görecek olan kişiler, bu gibi yerlerin açık olup olmadıklarının bilgisine ulaşmak istiyorlar. Bununla birlikte, 1 Ocak 2018'de AVM'de vakit geçirmeyi planlayan veya çeşitli market zincirlerinde alışverişte bulunacak vatandaşlar da bu yerlerin açık olup olmadığını öğrenmek için araştırmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Peki; 1 Ocak 2018'de, yani yılbaşında eczane, hastane, noter veya diğer kamu kurumları açık olacak mı? Yeni yılda AVM'ler ve çeşitli market zincirleri açık mı? Yılbaşında hangi yerler kapalı, hangi yerler açık olacak? İşte, yeni yılda tatil olan ve olmayan yerler hakkında merak edilen tüm detaylar...

1 0CAK 2018 (YILBAŞINDA) HASTANELER AÇIK OLACAK MI?

Hiç bir hastahane poliklinik hizmeti vermeyecektir o yüzden randevu sisteminden de poliklinik için 1 ocak günü randevu almanız mümkün değildir ancak acil servisler her daim açık olacaktır hastalığın planı olmaz ama rutin takip ve kontrollerinizi ayarlamınız faydanıza olacaktır örneğin daha önce gidebilir yada tatilin 2-3 gün sonrasına göre ayarlayınız 2 Ocak Salı günü hizmet verilecek ancak o günün kalabalık ve yoğun olacağını unutmayınız.

1 OCAK 2018 (YILBAŞINDA) ECZANELER AÇIK OLACAK MI?

Eczaneler de resmi tatil olmasından dolayı kapalı olacaklardır. Bu sebepten eczanelere gitmeniz gerektiği durumlarda ilinizdeki nöbetçi eczaneleri araştırmalı ve bunlara müracaat etmelisiniz.

1 OCAK 2018 (YILBAŞINDA) NOTER AÇIK OLACAK MI?

Yılbaşı tatili olan 1 Ocak pazartesi günü tüm noterler kapalı olacaktır yasal olarak hiç biri işlem yapamayacaktır nöbetçi noter vs gibi bir uygulama da olmayacaktır noter ile ilgili işleminizi ya 29 Aralıkta yada 2 Ocak salı gününe kalacak şekilde planlamanız gerekir.

1 0CAK 2018 (YILBAŞINDA) ÖĞLEDEN SONRA HANGİ KURUMLAR AÇILACAK?

Bunun dışında da bugün, yarın hastaneler, noterler, nüfus müdürlüğü, vergi daireleri, kargolar, PTT, postane, borsa, kuyumcular, müzeler kapalı durumda olacaktır.

Ancak A101, Bim, Carrefoursa, Migros, Şok gibi çeşitli market zincirleri öğleden sonra açılacak ve çalışmalarına devam edeceklerdir.

YORUMLAR
  Instagram ile hayatımıza giren en sıra dışı fenomen isimler
Instagram ile hayatımıza giren en sıra dışı fenomen isimler