Yiğit Koçak: ‘Asıl çekici olan buz gibi, duvar gibi durmak'
Saat: 18:10
’Bereketli Topraklar’ dizisiyle izleyicisiyle buluşan Yiğit Koçak ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programında kendisine dair bilinmeyenleri samimiyetle anlattı.
Hakan Gence’nin sorularını yanıtlarken ilkokul yıllarında sallanma tiki olduğunu anlatan Bilal Yiğit Koçak “Kalabalık beni çok rahatsız etmişti, ellerimi bacaklarımın altına koyup sallanmaya başladım. Eskiden tezcanlıydım, şimdi daha sakinim” diyor.
Son dönemde tartışma yaratan oyunculuğun kutsallığı konusu sorulduğundaysa “Ben paramı oyunculuktan kazanıyorum, o yüzden benim için kutsal, çünkü beni geçindiriyor. Ama bütün işler arasında en kutsalı bu iş diyemezsin, denmemeli” diyor.
Konu aşktan açılınca da “Flört enerjisine inanmıyorum. Asıl çekici olan buz gibi, duvar gibi durmak” derken uzun zamandır birlikte olduğu Lizge Cömert hakkındaysa “Ben çok geriliyorum ya, dizlerimin bağı çözülüyor o kaşını kaldırınca” açıklamasını yapıyor.
